Nokia N73
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
darkado, da ne koristis neki program koji sakriva slike i video,npr. smart guard koji u sebi ima opciju da sakrije te fajlove?
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
darkado isti slucaj kao i kod mene, al dobro dok sam jos imao N71, evo kako sam ja to resavao:
udjes u galeriju slika, gde naravn nema nista, i ides u opcije i preko opcija pristupis kameri, napravis jednu fotografiju, i vratis se iz kamere direktno u galeriju, tako ce on da ponovo ucita slike i sve ce biti tu.
ako ne bude ni to pomoglo, mozda bi jedan update fw-a pomogao.
udjes u galeriju slika, gde naravn nema nista, i ides u opcije i preko opcija pristupis kameri, napravis jednu fotografiju, i vratis se iz kamere direktno u galeriju, tako ce on da ponovo ucita slike i sve ce biti tu.
ako ne bude ni to pomoglo, mozda bi jedan update fw-a pomogao.

Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
-
darkado, nije to sto imas najnoviji firmware,probaj da stavis najnoviji v 4.0750.31.2.1 iz 15.12.2007 Ako i posle toga ne budes resio problem mislim da ce format resiti 

Cao ljudi imam jedan problemcici! Kada hocu da pstim pesmu preko x-plora on mi otvori music player ali mi ne pusti pesmu vec udje u listu svih pesama! Jel zna neko u cemu je fazon? I jos nesto U folderima images i videos stvara mi se folder _PAIbTN i u njima se nalaze kopije slika i klipova sa kartice i kada god ih obrisem posle nekog vremena oni se opet naprave sami od sebe, a to me uzasno nervira i zauzima dosta memorije! Pomoc Molim Vas! Hvala unapred!
Filip89, pokreni x-plore i u tools nadji opciju File associations. Onda u 'menu" pokreni New i ukucaj mp3, a zatim skroluj na dole dok ne nadijes na music player. Onda ga selektuj i izadji na back. Potom probaj da pustis pesmu.
A sto se tice _PAIbTN, telefon ih pravi da ih ne bi stalno ucitavao iznova i iznova, a tebi omogucuje brzi pregled slika, tako da je to vrlo korisno. No, ako tebi smeta, slike gledaj preko file manager i nece ti vise praviti _PAIbTN.
A sto se tice _PAIbTN, telefon ih pravi da ih ne bi stalno ucitavao iznova i iznova, a tebi omogucuje brzi pregled slika, tako da je to vrlo korisno. No, ako tebi smeta, slike gledaj preko file manager i nece ti vise praviti _PAIbTN.
Kod mene odmah pokrene pesmu, doduse, na 6120. Mozda tebi pravi problem neki program koji si instalirao, ili mozda jednostavno imas takav softver.
Vredi pitati ostale clanove koji imaju ovaj telefon.. U medjuvremenu, probaj da instaliras LCGJukebox, i u x-plore namesti da ti pusta pesme preko tog programa. Mozda ce sa njim raditi.

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 06. Okt 2006. 11:27
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 06. Okt 2006. 11:27
-
Srdjane taj problem sto imas imam i ja i verovatno svi korisnici n73 i u pitanju je definitivno hardverski problem.
darkado, ne moras odmah da radis format memorijske,mislim da bi u tvom slucaju pomogao format telefona
darkado, ne moras odmah da radis format memorijske,mislim da bi u tvom slucaju pomogao format telefona
-
stefanbg, baterija na n73 se ne formira,jednostavno punis dok se ne napuni i to je to
Pc suite download http://europe.nokia.com/link?cid=EDITORIAL_215671
Pc suite download http://europe.nokia.com/link?cid=EDITORIAL_215671