SX1 je simpa,al je tastatura strasno strasno neudobna,al od 6600 je po meni bolji...
A fala bogu,svaki tel koji sam zeleo sam imao... ili imam... Jedino D500 nisam,al sam zato odmah kad se pojavio uzeo D600 a telefon koji sad zelim,i koji cu nadam se u skorije uzeti je Nokia N82... stvarno je zelim...E da,i nokia 8800 Schiroko al preskupa je...
Svojevremeno sam zeleo da imam Samsung E700 i nikako ga nisam mogao kupiti. Tek sada kada je izasao M300 koji lici na njega sam kupio, malo sam ga njakao jedno 2-3 meseca i onda sam ga prodao jer sam video da je tel brlja ali uostalom sta se moze dobiti kad je tel 65E!
Sada su mi za oko zapali N82 i E61i!
Nekako bi mi najbolja kombinacija bila: neki muzicki tel (N91 ili w960) + E61i!!!
Skromno nema sta! :):):):)
IDzO, zar ne mislis da trazis preko 'leba pogachu? Mislim ajmo lepo redom. Jel E61i kompletan telefon? -Jeste. Jel ima u sebi MP3 player? -Ima. Jel moze da se slusa lepo? _Naravno. Koji ce ti onda moj jos jedna skalamerija da je vuces sa sobom? Bezveze.
motorola startac,nokia 8855...zeleo sam pre lune i scirooco ali pre nego sto je luna izasla...trenutno pored navedenih i phone je tel koji strasno mnogo zelim...
Panasonic X700 ali se nikada nije pojavio masovnije kod nas, bilo ga je samo na crno polovno, u radnjama mislim samo jednoj i to sedam dana, dok je kod hrvata bio u masovnoj ponudi, i to preko operatera, a kada se panasonic povuka iz proizvodje gsm aparata, cijena mu je skliznula kao benq siemensu,
Kasnije panasonic x800 identicna specifikacija kao i prvom samo je bio tanak.
U svoje vrijeme su bili najmanji smartphon-i i plus imali su u to vrijeme revolucionarnu mogucnost edicije office dokumenata.
Jos sam htjeo nokiju 9300i,ali je precjenjen, a polovno ne bih riskirao.
Nesjecam se da sam nesto drugo zarko zelio kao ovo, ali sigurno ima tu jos modela, ali ovi su bas upecatljivo ostavili trag, a nisam ih imao.
Danas kao vrlo kvalitetno rjesenje mislim da je se P1, htc touch, a ako je standardan koncept fona u pitanju, mislim da je n82 vrlo dobar izbor, mislim da ce biti best seler, samo je jos malo precjenjen.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
jedan, od mnogih telefona koje bih zeleo da imam, je i HTC Advantage X7500, pre sam zeleo da imam nokiu 6600, i posle dugo vremena uzeo sam je, nadam se da ce tako biti i sa ovim modelom.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Lampash, evo, hoces da ti nabavimo za 200E, i da si srecan, i da nas castis ruckom sve forumashe koji dodju?:) Salim se. Pa jel toliki problem doci do BG i pazariti strava telefon? Izracunaj da li ti se isplati i to ti je to. Ja uvek pravim racunicu da li mi se negde isplati ici i uzeti nesto po naocigled manjoj ceni. Uracunas gorivo, nesto da se pojede popije... i imas cenu.
Trenutno zelim samo i iskljucivo iphone.Mislio sam da pazarim e61, ali onda sam cackao par dana iphone i predomislio sam se u rekordnom roku. Ili ono kinesko-japansko cudo m8 minione.
A od "old school" telefona, oduvek sam zeleo da imam benefon esc
Trenutno sam jako zainteresovan za onaj kineski dual sim telefon, Anycool T808, naravno zbog mogucnosti gledanja TV-a
Samo da prikupim jos malo informacija o njemu i skoro sigurno je moj
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
Ja sam hteo N73!!!!!!!!! Tada kostao 300 evra a tada nisam ni imao para. A sada 199 evra i dalje nemam para . Koji sam ja nesrecnik... A tako dugo zelim taj telefon. Imam maximalno za K800 . 'Ocu N73 . I telefon nebih menjao minimalno 3 godine...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.