Nokia N70
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Djinajlu, nije u pitanju memorija telefona nego ram memorija,probaj sa nekim taskmanom da pogasis aktivne aplikacije i restartuj telefon,a ako ne pomogne onda ce pomoci format telefona
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- pinkitanja
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 11. Okt 2006. 10:59
- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
NightBird, probaj prvo da resetuješ telefon a ako to ne upali probaj da ga flešuješ.
Reset objašnjenje imaš na prethodnoj strani a za flash ovde:
viewtopic.php?p=72714&highlight=nss#72714
Reset objašnjenje imaš na prethodnoj strani a za flash ovde:
viewtopic.php?p=72714&highlight=nss#72714
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
gameforce, uradjeno ali kada vratim memorisku telefon zakucava nemogu da joj uradim format
Dajte mi preporuku za n70 koju memorijsku karticu (marku) da kupim i secam se nesto da sam probao rs-mmc ali nije htela da radi nije je prepoznao telefon, da li vama radi rs-mmc memorijska na n70? Ili ipak da kupim mmc, do koliko GB podrzava telefon?

Dajte mi preporuku za n70 koju memorijsku karticu (marku) da kupim i secam se nesto da sam probao rs-mmc ali nije htela da radi nije je prepoznao telefon, da li vama radi rs-mmc memorijska na n70? Ili ipak da kupim mmc, do koliko GB podrzava telefon?
htc wildfire s
-
NightBird, jedino mozes da kupis rs mmc dv ili mmc mobile.Podrzava maksimalno 1gb,mada su neki probali od 2gb ali nije preporucljivo za n70
Sale_M Imam izbor sandisk ili kingston obe su dual voltage, koja marka je bolja? Koje manje trose bateriju Dual voltage ili mmc mobile?
Poslednja izmena od NightBird u Pet, 18. Jan 2008. 05:38, izmenjeno 1 put ukupno.
htc wildfire s
-
Postoji neka prica da se Kingston i Nokia "ne slazu bas najbolje".Ja koristim Kingston i ponekad imam malih problema sa njom,ali je izuzetno brza,ali i dalje stojim pri preporuci za Sandisk.
Rs Mmc Dv je isto sto i Mmc mobile.
Pq sam ja koristio na n70,sta znam nije losa,ali ove dve su bolje garantovano

Rs Mmc Dv je isto sto i Mmc mobile.
Pq sam ja koristio na n70,sta znam nije losa,ali ove dve su bolje garantovano

- pinkitanja
- Neredovni učesnik
opet mi ne radi!!!!
sad nece da se poveze sa punjacem...ne znam u cemu je stvar ali onaj mali produzetak nece da udje u onu rupu ..(koja besmislena recenica...)
a svi misle da je problem u masci koju sam promenila neposredno pre toga i svi misle da mi je taj koji je menjao zeznuo to..ja ne znam...
EDIT: bila sam u servisu,polomila mi se nesto u fonu i kad mi je rekao ja se onesvestila...reko' moracu da kupujem novi mob...
ali jok!!on mi za neke mizerne parice popravio i kupila sam novu bateriju!sve to me je izaslo 1400 dinara + sto je trajalo 20 minuta!

sad nece da se poveze sa punjacem...ne znam u cemu je stvar ali onaj mali produzetak nece da udje u onu rupu ..(koja besmislena recenica...)
a svi misle da je problem u masci koju sam promenila neposredno pre toga i svi misle da mi je taj koji je menjao zeznuo to..ja ne znam...

EDIT: bila sam u servisu,polomila mi se nesto u fonu i kad mi je rekao ja se onesvestila...reko' moracu da kupujem novi mob...

ali jok!!on mi za neke mizerne parice popravio i kupila sam novu bateriju!sve to me je izaslo 1400 dinara + sto je trajalo 20 minuta!

- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
imam n 72 ali kapiram da mozhete da mi odgovorite i u ovoj temi ... dakle pitanje : jel mogu u galeriji/images & videos da razvrstam video clipove i slike tj da napravim neke foldere (znam da mogu albume , ne pitam to
)
help pleasE
hvala unapred 

help pleasE

There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Vrh, hvala ti puno brate.. sad cju da se bacim na nalazhenje programa
hvala ti josh jednom puno
pozz brate
p.s. e da, hvala i modovima shto mi nisu izbrisali post iako se ne nalazi bash u pravoj temi (pitao sam za n72 a tema je n70.. isto je ali ima tema za n72.. ali niko ne odgovara nishta u njoj
)

p.s. e da, hvala i modovima shto mi nisu izbrisali post iako se ne nalazi bash u pravoj temi (pitao sam za n72 a tema je n70.. isto je ali ima tema za n72.. ali niko ne odgovara nishta u njoj

There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-
Kucaj sa osnovnog ekrana *#7780# kada ti zatrazi lock code kucaj 12345,to ti je format telefona i to ce resiti tvoj problem
- pinkitanja
- Neredovni učesnik
ja OPET imam problem...sinoc mi se nesto zabagovala memorijska i u music playeru nije bilo njedne pesme...a kad pogledam u memory status on prikazuje 217 mb muzike...ne znam sta se OPET desava... 
probala sam sa formiranjem memorijske i sve se kao obrisalo i sad kad ssam ponovo ubacila pesme,opet ne pokazuje nijednu..a pokazuje da ih ima na kartici...slike koje su mi kartici se vide...problem prave samo pesme...
probala sam i da update-ujem music library..ali nista ne uspeva...
EDIT : update je upseo da povrati sve moje pesme..e bre nista od vas!!
sajim se ,mnogo ste mi svi pomogli za ono pre i hvala vam svima!

probala sam sa formiranjem memorijske i sve se kao obrisalo i sad kad ssam ponovo ubacila pesme,opet ne pokazuje nijednu..a pokazuje da ih ima na kartici...slike koje su mi kartici se vide...problem prave samo pesme...
probala sam i da update-ujem music library..ali nista ne uspeva...
EDIT : update je upseo da povrati sve moje pesme..e bre nista od vas!!

sajim se ,mnogo ste mi svi pomogli za ono pre i hvala vam svima!