Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
ljudi,moze li mala pomoc,kupio sam 6120,uglavnom mi je sve o.k.(baterija,meni,aplikacije....) ali nikako nisam mogao naci na forumima da li se mogu ubaciti smajliji u SMS....hvala
jizo mogu da se ubacuju, potreban ti je odredjeni program, koji se zove: zensis animated sms, inace ovaj program mora imati i druga strana, tj. onaj koji prima tu poruku.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
vuleee, evo bas smo svi iz Nisa i manje vise svi drzimo radnje tamo,cek cek samo da pogledam u cenovnik,uh izvini zaboravio sam ga kod ribe,ali sad cu je nazvati - samo momenat- .....
sorry nije dostupna
Pa zar nije lakse da sam obidjes par radnji i pogledas sve i cenu i opremu???
U principu, ima ga. Sad ako si te srece da ubodes da dodjes kad ga nigde nema na lageru, onda...
Najniza cena koju do koje sam dosao za 6120 u Nisu je 200 evra.
Ja posle ukradenog K800i postao sam clan ovog tel.
Jedino me zanima da li postoje neke slusalice bolje od fabrickih posto mi ove ne leze u uvu kako treba pa ne cujem basove etc.
6120 ima 2.5mm ulaz. Kupis adapter 2.5mm to 3.5mm i stavis sluske koje hoces. Ako to uradis bices iznenadjen sa dobrim kvalitetom zvuka (naravno, uz neke malo skuplje sluske)
Ne moras da ih skidas, barem ja ne skidam jer me sagovornik, kako kaze, odlicno cuje. Sta vise, sa drugim sluskama ces vise hvatati radio stanice nego sa njegovim.
Hvala vam puno...
Inace fabrichke slusalice su me razocarale,
A zvuk na telefonu je predobar! )
Prezadovoljan sam telefonom... symbian je daleko bolji od fabrickog software-a.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.