Problemi,iskustva,pitanja i diskusija V3
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
Problemi,iskustva,pitanja i diskusija V3
Iskustva.pitanja i diskusija.......posto dosta ljudi koristi ovaj telefon a da se ne bi gomilale teme tipa motorola v3 ovo motorola v3 ono.....
P.S. V3X ima svoju temu i ne pisati ovde o njemu.
jedno pitanje za sve clanove koji moduju telefon motorolu v3, da li moze i kako da se iskljuci onaj uzasni BEEP zvuk kako je baterija prazna a da to ne bude prebacivanje na silent mode, i JOS JEDNO pitanje takodje kako moze da se ugasi uzasan BEEP zvuk kada se menja ring style pri preklopljenom telefonu preko soft keya... pozdrav
P.S. V3X ima svoju temu i ne pisati ovde o njemu.
jedno pitanje za sve clanove koji moduju telefon motorolu v3, da li moze i kako da se iskljuci onaj uzasni BEEP zvuk kako je baterija prazna a da to ne bude prebacivanje na silent mode, i JOS JEDNO pitanje takodje kako moze da se ugasi uzasan BEEP zvuk kada se menja ring style pri preklopljenom telefonu preko soft keya... pozdrav
evo ti ovako link na njemu ti je sve lepo objasnjeno sta mozes da brises a sta ne mozes http://www.themotoguide.com/safetodelete.php
pozdrav
pozdrav
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
una.donna, nisam bas skontao pitanje, ali ti zelis da ne cujes neke likove koji te zovu nego eto, samo da vibrira. .ako je tako, zasto ne ubacis neku melodiju "tisina" gde se nista ne cuje i eto, stavis mu ga kao za zvono i samo vibrira.. ako je to to
pilauda, mislim da ni jedno nije moguce, koliko znam.. na zalost
pilauda, mislim da ni jedno nije moguce, koliko znam.. na zalost
Narode, da li je moguće puniti bateriju Motorole V3 preko kompjutera USB kablom? Kad sam probao preko običnog kabla, nije išlo, pa me zanima da li postoji neki program koji to omogućava ili neki specijali kabl. Hvala!
Pozdrav!
Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Poslije gomile novca bacanog na najnovije modele telefona, odlucio sam tome stati u kraj
i kupiti legendarnu V3 Motorolu. Samo me zanima da li moze za jedan kontakt da se stavi vise brojeva telefona i postoji li neki offline mode ili blokada kartice dok telefon radi, kao na symbian telefonima? Hvala

Re: Problemi,iskustva,pitanja i diskusija V3
jedna molba
Postoji li nacin da se sa flash memorije kopira na motorola motolux xt615 i obrnuto?
Ako postoji, koji je to softver i gde ga naci?
Unapred hvala svima.
Molim da mi odgovore posaljete na mail:
mailto:ditirumi@yahoo.com
Jos jednom HVALA
Postoji li nacin da se sa flash memorije kopira na motorola motolux xt615 i obrnuto?
Ako postoji, koji je to softver i gde ga naci?
Unapred hvala svima.
Molim da mi odgovore posaljete na mail:
mailto:ditirumi@yahoo.com
Jos jednom HVALA