Nov sam na forumu i zeleo bih da mi kazete shta mislite o oba telefona...
Ne treba mi smart phone ali moze... Najvishe mi je bitna kamera na telefonu (nemam digitalac) pa muzika, memorija... Znam da je razlika u ceni poveca, ali N73 mi se svidja mnogo jer ga ima ortak, a G600 zbog bolje kamere...
Hvala unapred!
Sta da ti kazem o n73 kojeg imam vec duze vreme a da se ne zna,jednostavno telefon je bestseller i to ne bez razloga.Ima odlicnu kameru i solidan blic,muzicki plejer je fenomenalan i uz nokijine slusalice daje dobar zvuk a zamisli ako stavis neke jace.Memoriju mozda mozes da nadjes i 4gb Mini SDHC,ali 2gb je sasvim dovoljno.
Samsung je pre svega telefon koji je dosta softverski ogranicen i ima slabije funkcije od n73 koji+ima i symbian koji ako naucis da koristis neces kupovati vise dumb telefone.A sto se tice kamere ona jeste bolja ali vise na papiru nego praksi,tako da sto se moje preporuke tice dileme nema
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Latex_NBG najbolje da uzmes malo da pogledas telefon od gallee-a, jer on ima N73, pa isprobaj kameru i sve sto te interesuje, a za samsung ti nemogu nista reci jer ga nisam koristio, i nevolim bas da koristim samsung, tako da moj glas ide za Nokiu.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Ja sam citao na kenim sajtovima kao i u MOBI casopisu da bez obzira sto G600 ima veci broj megapixela nokia pravi kvalitetnije slike tako da je na N73 kamera boljeg kvaliteta mada je sminka imati 5MPX na tel ali ti opet toplo reporucujem N73 da uzmes od ta dva telefona.
Ja bih uzeo samsung samo bog 5mp, jer kod nas vise gledaju koliko ima mpix telefon nego bilo sta drugo... Mislim, ja se time ne opterecujem, ali vidim da ti je bitno da se prica o tvom telefonu...
Spyker nazalost je tako kao sto kazes mada ni mene to ne opterecuje nesto pretjerano i ako mu je bitno da se prica o njegovom telefonu neka uzme onda G600 ali ako uzima da sebe zadovolji a ne one oko sebe, kao sto sam vec naveo, preporucujem N73. Pozdrav
Latex_NBG,bilo je u MOBI-ju price,kazu da samsung sa tih 5 mpx ne moze da napravi tako dobru sliku kao sto moze N73(ME). nema veze pikselaza... a plus,N73 ima vece socivo... Jordan,sa dobrom kamerom... Imas jos K800i,al moj glas ipak ide N73(ME ako mozes,lepsi je)
extra.. gledali smo slike prevljene sa g600 i uopste ne izgledaju lose, naprotiv.. pa smo tu napravili dilemu.. mislim da bi Mobi-ju trebali da verujemo i da okoncamo ovu raspravu i zakljucimo da je za Nesu (Latex_NBG) bolji n73(ME)..
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.