Nokia N73
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
E ljudi svasta cete da pitate,kakve to veze ima sa izradom telefona sto je telefon prodat nekoj mrezi i,eventualno,oznacem logom doticne mreze,jel stvarno verujete da operateri sami prave maske za telefone koje kupuju a originalne sa telefona bacaju ili sta vec rade sa njima,o cemu razmisljate kad stalno ponavljate ovakva pitanja!?
Moj brat od strica ima N73 ME sa Swisscom mreze ali bez ikakve oznake ili SIM lock-a,dok ja imam N73 ME sa Vodafon mreze ali sa oznakom mreze (a doskora i sa parametrima mreze ali sam obrisao) i apsolutno su isti telefoni,ja ne znam sta ocekujete da bude razlicito,i zar neko veruje da se operaterima isplati da imaju svoje fabrike za maske!?

Pozdrav
Moj brat od strica ima N73 ME sa Swisscom mreze ali bez ikakve oznake ili SIM lock-a,dok ja imam N73 ME sa Vodafon mreze ali sa oznakom mreze (a doskora i sa parametrima mreze ali sam obrisao) i apsolutno su isti telefoni,ja ne znam sta ocekujete da bude razlicito,i zar neko veruje da se operaterima isplati da imaju svoje fabrike za maske!?

Pozdrav

- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Dr_Devil, kao sto je jednom rekao Miskoni, mozes u file manager-u napraviti folder pod imenom Temp i u njega praviti podfoldere i ubacivati slike i klipove i po zelji ih razvrstavati a za sakrivanje imas dosta dobrih programa a ja koristim npr. Media Safe u sve sto zelis zalkjucas sa sifrom sto je najsigurnije ako nesto bas hoces da sakrijes od "ociju javnosti" 

- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
gallee to je sigurno neka softverska greska, uradi backup imenika i svega sto ti treba, i odradi reset telefona.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Imam jedan problem sa n73 me, naime kad udjem u music player ne mogu da pojachavam i smanjujem ton tasterima sa strane kucishta, ustvari ne mogu nikako da smanjujem i pojachavam ton. Takodje dok slusham u music player-u ne funkcionishe mi ona stvar na slushalicama za menjanje pesmi uposhte(nije zakljuchan).
Zato kad pustim neku pesmu iz galerije onda sve funkcionishe, popmagajte.
Zato kad pustim neku pesmu iz galerije onda sve funkcionishe, popmagajte.

ljudi imam problem sa telom,radi mi jedno vrijeme sve normalno kad ga formatiram i sve super jedno 2 3 dana i onda npr kad ocu da zovem nekog iz imenika nece da mi prihvati to nego ja stisnem slusalicu on nista i onda moram br da kucam da zovnem tog nekog!moze li mi ko pomoc,imam tako jos nekih bagova ali ovaj me najvise iritira!!i da mi neko kaze posto imam n73-133rm jel ja njega mogu da promjenim da mi bude n73ME ako mogu samo me uputite na temu dje to da procitam!fala unaprijed....
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
SpawN, to sa pozivanjem se desavalo i meni,no verovatno je neki softverski problem.Tema za fleshovanje i update softvera ovde viewtopic.php?t=7010
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Ne znam bas tacno kolika mu je vrednostSAR-a,ali secam se kad sam citao da je u granicama normale.Ali ne bih ti preprucivao da vise drzis bilo koji telefon pored glave tako dug vremenski period,ipak to zracenje nije zdravo
XIAOMI Mi 11 midnight grey
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Sensei, sto se tice nivoa SAR kod nokije N73 on iznosi 0,48 W/Kg sto je manje u odnosu na N93, N91, N70, N95, N95 8GB, N91 8GB i jos dosta modela a sto se tice tih tvoji glavobolja ne znam koliko telefon ti utice jer ja taj fon imam od juna mjeseca i 80 vremena mi je bio pored glave u toku spavanje (nekih 30cm do pola metra, kako kada) i nikada nisam imao tih glavobolja, doduse mozda je neko manje otporan na ta "zracenja" ali opet je bolje drzati ga podalje bar u toku spavanja od glave ali opet ja ne slusam 

- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Opera nekad trazi da se kao pristupna tacka stavi MTS Internet (trebalo bi da imas Settings Wizard i preko njega mozes da instaliras to podesavanje) i onda hoce,isto to podesavanje sam na prethodnom telefonu (N80IE) morao da koristim za integrisani Email klijent,jer preko MTS WAP nije hteo da se poveze na Gmail server,dok je preko MTS Internet islo glatko,verujem da je problem u IP adresi ili necemu drugom sto mu ne odgovara!?
Pozdrav
Pozdrav