araphel, jako ti zavidim na tom Blackberry-u. Imam neopisivu zeljud a ga uzmem na par dana da mu dushu izvadim. Posle se naravno vracam na svoj verni E61 kome nema premca
Vidiš, majku mu, možda bi terbalo da prodam ove telefone i ponovo postanem socijalno biće
Tema je: koji telefon imate, ali i podatak da ovo što imam jedan duži period nemam nameru da menjam se uklapau nju. Eventualno ako neleti nešto jednako funkcionalno a novije za doplatu ne veću od 20 evra, ali za to su jako mršave šanse.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Update, AnyCool K88 dodat u kolekciju kao sekundarni telefon za Telenor i Vip kartice. Za sada strava radi. Baterija evo treci dan, mirishe mi da ce izdrzati 4 dana. A dobio sam komada 2 sa njim (1500 mAh)
gallee, bice definitivno detaljan opis, poredjenje kamere sa fotoaparatom (nemam ni jedan telefon da ga ima smisla porediti sa n82), poredjenje zvuka sa starim i novim walkman telefonima (w800, w580), nazalost nece biti poredjenje sa n91, ali mislim da i nema potrebe, jasno je ko je tu pobednik (n91 naravno)... Odgovaracu na pitanja... Ma, slagacemo se dobro
ja sam u medju vremenu prodao N80, koristio nekoliko dana 6630, i sada sam ponovo kupio nokiu 8800 sirocco, inace u planu mi je da joj masku odnesem kod zlatara i da je prelije 18-karatnim zlatom i mozda neka gravura padne tipa playboy, ali ako to bude kacim slike
ja sam koristio Nokiu 6600 od njenog prvog pojavljivanja na nasem trzistu... i ubedjen sam da generalno nema boljeg fona.pre nekih 6-7 dana sam se ponovio sa 6500 slide,koji iako deluje mocno,cini mi se da je mnogo nezniji od legendarne 6600
Ceniš da ti je to jeftinije nego da odmah kupiš gold varijantu, a? Ili je skuplje ali ćeš imati o čemu da pričaš društvu? Ne razumem potrebu da se ima zlatan telefon, ali to što ja to ne razumem manje-više, nego što neće mooći da se pozlati unutrašnji deo, tako da kad ga otvoriš unutra će biti "stara" boja, a drugo prelivanje celog fona (kako god da se to odradi) baš i nije neka customizacija. Ako ćeš već to da radiš onda makar smisli neki originalan dizajn i kombinaciju originalne i zlatne boje, plus gravura. A vrednost "umetničkog dela" neće biti mnogo veća. Takođe šteta bi bila da se tako nešto izgrebe, a to će se nemonovno kad-tad desiti.
It'c still youur call............
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Upravo sam narucio preko telenora nokiu 6120 classic, znaci za par dana stize jos jedna symbian prinova
...e kad se sjetim koliko dugo sam izbjegavao symbian telefone a sad ne mogu da imam bilo sta drugo sem njih
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
Imam nokia 5300!!! kupio sam ga pre 20 dana!!! Veoma sam zadovoljan!!!! Najbolji je!!! Imao sam puuuuno telefona. Imam 14 god. Pre ovog sam imao SE T610, a pre toga benq siemens EL71!!! Taj tel nepreporucujem NIKOME!!!! Ekran mi je pukao nakon 2 meseca, pao je sa visine od POLA METRA. Strashno!!!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.