Sale_M, equalizer je dosta dobar, ima 6 automatskih podesavanja, i naravno, mogu se praviti nova.
Inace, doprinosi promeni zvuka, ali zavisi kako kad. Recimo izmedju default i rock moda skoro da i nema razlike, dok se paljenjem bass booster-a dobija osetna razlika.
Ipak, i u ovom pogledu n91 ostaje ne prikosnoven, kod njega je EQ bio izuzetno precizan, i najsitnija promena se mogla osetiti. Promene u modovima su bile izuetno jasne, i potpuno su menjale doivljaj. Ne kazem da ih nema kod n82, ali nisu ni blizu toliko izraene, osim u bass modu, dok je kod n91 svaki mod prica za sebe.
Za bateriju zaista ne znam jer sam ga tek kupio. Mislim da ce lako izdrzati jedan dan, sto je po mom koriscenju za ovakav telefon odlicno. Naime, tri- cetiri sata price, pedesetak poruka, jako mnogo muzike... Baterija je definitivno daleko bolja nego na n95, i sigurno nece biti problema da izdri jedan dan. Ja svoje telefone punim svako vece iz navike, ali mislim da bi n82 sa onakvim prilicnim koriscenjem mozda i idrzala dva dana... Znaci prosecnom upotrebom bi to bilopreko dva dana. NAPOMINJEM da je ovo moja procena, jer imam telefon od jce uvece, i zaista nisam siguran, ali mislim da je ovako kao sto sam napisao.
Sto se tice poredjenja sa n73, ne mogu nista da kazem... Mogu da pricam napamet, ali ne zelim da Vas mozda slazem... Takodje, zvuk na slusalicama cu tesko uporediti jer n73 nema 3,5mm a n82 ne podrzava slusalice od n73... Mozda i nekako uspem, ali za sada nista... Logicno bi bilo da je vuk poboljsan, jer je ovo ipak novi model i direktan naslednik, ALI TO NE MOGU DA POTVRDIM, tj. samo kaem sta je logicno.
IDzO, probao sam. Iskreno, nikada je necu koristiti jer je preskupa. Naime, ti kada udjes u aplikaciju, pokazana ti je planeta emlja. Sto vise zumiras, on ide na internet i ko zna sta radi, ali ja nisam stigao ni do Evrope, a on je vec skoro megabajt skinuo (sto je 60din). Mogu samo da zamislim sta bi bilo da sam Srbiju zumirao. Mozda nekada probam cisto da vidim sta ce se desiti, ali ga sigurno necu cesto koristiti, osim ako ne budem imao neku wifi mrezu u blizini.
Sto se tice poklopca, sta znam, evo bas ga drim u ruci, nije bas kao na n91 (citajte perfekcija- metalni), ali s obzirom kakve su nove Nokije(lose izrade), ovo je super. Iskreno ne vidim sta bi moglo da se zezne na njemu, i siguran sam da nece predstavljati problem. Po meni jedino sto moze da bude problem je onaj glupavi drzac za SIM karticu, koji nokija vec dugo koristi u svojim aparatima. Znaci, nije nesto da je n82 los, vec sve nokije sa tim glupim metalnim dracem, najeim se svaki put kada vadim i stavljam karticu. Doduse, isti je i na n91, i posle sest meseci nije bilo apsolutno nikakvih problema, ali ne znam ni sam, deluje mi dosta lose (opet napominjem nije kod n82 samo los, nego uopste kod svih nokija, ovaj je potpuno isti kao i ostali, tako da je ovo pre mana upucena Nokiji nego konkretno ovom modelu)
Pozdrav, i samo napred sa pitanjima...
Edit: izvinite
Milane i Galee, nisam video Vase postove
Poklopac za kameru uopste nije los. Nije ni vrhunski, ali siguran sam da nece biti problema sa time.
Sto se tice slika u mraku, one su nenormalno dobre, kao i da je normalno svetlo. Evo, ovo su dve slike moje sobe u mrklom mraku, ni trunka svetlosti. Daljina od mene do zida je 6m, a slika je kao da je pola metra, zaista je blic izuzetno jak...
Inace, poredjenje sa n73 je u svakom segmentu smesno. Ekran je osetno bolji, cistiji. Kamera takodje. Video je odlican, rekao bih da nema razlike sa n95.