Nokia N95 8GB
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
gallee sigurno mislis na udaljenost vecu od 10cm, jer ako je udaljenost manja od 10cm onda ce slike biti mutne.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Stefan33, pa s obzirom da od juce i ja imam tu aplikaciju, kako pitas tako glupo pitanje, jer ne vidis i sam da pored opcije TRY imas i opcije TELL ME MORE i DOWNLOAD N-GAGE...
Da li je to potrebno ili beskorisno, to je druga stvar (po meni i nije nesto), ali zato sluzi...
Da li moze da se uninstalira, to vec ne nam, a i ne interesuje me, meni dobro izgleda
Da li je to potrebno ili beskorisno, to je druga stvar (po meni i nije nesto), ali zato sluzi...
Da li moze da se uninstalira, to vec ne nam, a i ne interesuje me, meni dobro izgleda

iPhone + CX300
primetio sam da je losija kamera od obicne n95-ice,pa i video zapis.inace mi je novi soft u njoj.mnogi kazu da su iste kamere,ali meni se cini da nije.ko da je malo losiji fokus na 8gb.
note n7100 note 9005 honor 8x asus zx551ml zoom honor 8x note9 nikond7200
https://www.flickr.com/photos/30207060@ ... nelayout=1
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
peky@n93, moguce je da iako su isti moduli kamere upotrebljeni kod oba telefona da se fotografije razlikuju,primer za to su n73 i n93,mada radice se jos na softveru za 8gb,tako da ce i kamera sigurno biti jos bolja
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
nije to neka ogromna razlika,ali se primeti da nesto fali.dosta sam razlike primetio u video zapisu,nekako je tamniji.
note n7100 note 9005 honor 8x asus zx551ml zoom honor 8x note9 nikond7200
Sensei
1.Nikako da nadjem taj makro mod, kada udjem u scene modes imam sl. opcije: Auto, User defined, Close-up mode, Portrait, Landscape, Sports,
Night, Night portrait.
2.Telefon sam kupio pre par dana i platio ga 740 eura jer sam hteo original i da sigurno nije skinut sa mreze(iako ima za dosta jeftinije), ali telefon mi sav deluje nekako kilavo
recimo kada hocu da promenim temu na telefonu i ako brzo otvorim prozor Personalisation u novom prozoru mi pise ( no data) i moram malo da sacekam dok ucita nove opcije pa mi je prosto nemoguce da je telefon tako spor! Cak mi je i grafika menija MNOGO MNOGO bolja na mom proslom telefonu N81 8G!
Kakva su vasa iskustva sa gore navedenim stavkama?
3. Kako da proverim da li je telefon zaista original? (jer mi je zaista zbog svega ovog a i jos dosta toga veoma sumnjivo!)
P.S. Najverovatnije imam jos neko pitanje ali upravo navijam za Anu pa
nemogu da se setim

Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! Sledeći put brisanje bez upozorenja, bez obzira na količinu i važnost teksta!
Obrisan deo by:gameforce:Najstrože zabranjeno propagiranje, traženje ili davanje linkova ka warezu!
1.Nikako da nadjem taj makro mod, kada udjem u scene modes imam sl. opcije: Auto, User defined, Close-up mode, Portrait, Landscape, Sports,
Night, Night portrait.
2.Telefon sam kupio pre par dana i platio ga 740 eura jer sam hteo original i da sigurno nije skinut sa mreze(iako ima za dosta jeftinije), ali telefon mi sav deluje nekako kilavo

Kakva su vasa iskustva sa gore navedenim stavkama?
3. Kako da proverim da li je telefon zaista original? (jer mi je zaista zbog svega ovog a i jos dosta toga veoma sumnjivo!)
P.S. Najverovatnije imam jos neko pitanje ali upravo navijam za Anu pa
nemogu da se setim

Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! Sledeći put brisanje bez upozorenja, bez obzira na količinu i važnost teksta!
Obrisan deo by:gameforce:Najstrože zabranjeno propagiranje, traženje ili davanje linkova ka warezu!
-
Milanobg, makro mod aktiviras tako sto odaberes opciju Close-Up mode
Ne postoje neoriginalni telefoni,svi telefoni su original tako da to sto ti telefon sporo radi i koci nema veze sa tim.Razlog tome je verovatno sto ti je u telefonu stari softver.
Normalno je da je grafika bolja na n81 8gb jer ima 0,4 incha manji ekran
Ne postoje neoriginalni telefoni,svi telefoni su original tako da to sto ti telefon sporo radi i koci nema veze sa tim.Razlog tome je verovatno sto ti je u telefonu stari softver.
Normalno je da je grafika bolja na n81 8gb jer ima 0,4 incha manji ekran
ljudi imam ''problem''...mislim nije problem al me zivcira iako je sitnica,ikonica od jedne igre mi je dok ne pokrenem igru polukockasta,a kad pokrenem igru i izadjem onda je normalna,a umesto ikonice fifa07 stoji ona puzla kao..mislim sve radi super al mi to bode oci,i jel mogu da namestim da mi na fifi bude ikonica?
-
Stefan33, ne znam sto su te ikonice kod tebe pomesane,btw ajde okaci neku sliku koju si napravio u dobrim uslovima osvetljenja a da nije makro mod,cisto da vidim kvalitet fotografije
gle nemam bas nijednu sliku u dobrim uslovima osvetljenja,a ove su radjene sa fw-om v10 i mnoogo su losije nego sa fw v15 i sa automatskim podesavanjima su sve....

i jedan makro mod moje prljave tastature

PS. jel mozes da mi objasnis razliku izmedju mog standardnog gps uredjaja u fonu i tomtom-a koji radi sa integrisanim prijemnikom???
thanks

i jedan makro mod moje prljave tastature

PS. jel mozes da mi objasnis razliku izmedju mog standardnog gps uredjaja u fonu i tomtom-a koji radi sa integrisanim prijemnikom???
thanks

-
Ok snasao sam se pogledao sam test na gsmareni n95 8gb,k850,lg viewty-ono je neverovatno kako su dobre slike sa nokie,ubedljivo najbolje.Sad sam se bas nesto zagrejao za n95 8gb
Koliko ti drzi baterija u proseku,moze li da izdrzi 3 dana uz neko skromnije koriscenje?

Koliko ti drzi baterija u proseku,moze li da izdrzi 3 dana uz neko skromnije koriscenje?