Pretpostavljam da je pitanje znacajno za sve tipove telefona sa MEMORISKIM KARTICAMA
Nekoliko nedelja koristim w660i i zadovoljan sam. Ovo mi je vec treci Sony Ericsson telefon. Potreba za muzikom je prevagnula da kupim novi. Stvarno je odlican kvalitet muzike i radio daje odlican i postojan zvuk.
PITANJE- Sta se desava po pitanju MEMORISKE KARTICE. U nekoliko prodavnica su mi rekli da ne stavljam vecu od 1GB jer dolazi do blokiranja telefona. U predsatvnistvu su mi rekli da mi ne mogu dati savet. Jer do blokade dolazi kada se napuni kartica. Sto ima logike i sa diskom na kompjuteru. Ali to bi se onda trebalo desiti i sa 512MB karticom koju sam naravno skoro popunio sa muzikom, a za sada sve radi kako treba. A desilo bi se i ako kupim 1GB pa je popunim do kraja.
Mozda je logika kupiti karticu od 2 GB i napuniti negde oko 1.5 GB.
Kakva su vasa iskustva? Sta savetujete?
Memorija 512Mb, 1Gb ili vise
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
Mozes da uzmes i 4GB (ako tvoj model ima podrsku) i da je skroz napunis i nece nista sporije da ti cita ili radi fon kao sa ovom trenutno koju imas
ovaj rizik je veci na smart uredjajima gde punjenje kartice preko njenog limita ume da dovede do blokiranja iste.

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
ovo sam pronasao i tu je najbolja informacija http://www.sonyericsson.com/cws/product ... ickmicrom2
ali....
Pokusao sam da se informisem na netu ali nigde precizne informacije.(i koliko je verovati onom sta pise) U prodavnicama i u jednom servisu su mi rekli da su problematicne 2Gb memorije i da ih ne preporucuju uopste. Nisu bas znali da i objasne zasto. Pa me intersuje direktno iskustvo onih koji su probali...
Hvala na odgovoru - fain2daniel
Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! Sledeći put brisanje bez upozorenja!
ali....
Pokusao sam da se informisem na netu ali nigde precizne informacije.(i koliko je verovati onom sta pise) U prodavnicama i u jednom servisu su mi rekli da su problematicne 2Gb memorije i da ih ne preporucuju uopste. Nisu bas znali da i objasne zasto. Pa me intersuje direktno iskustvo onih koji su probali...
Hvala na odgovoru - fain2daniel
Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! Sledeći put brisanje bez upozorenja!
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
Ja sam na w810 imao 512,1,2,4GB i sve su radile savrseno...fon nije usporio uopste cak i kada su bile 99% full,(ne verujem da se M2 kartice puno razlikuju od PRO DUO)dok sam na WM platformi imao problema!tako da opushteno uzimaj od 2GB i napuni je filmovima i muzikom 

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
Ja treba da kupim za koji dan karticu za SE M600i pa me sad zabrinu. Jel blokiranje samo problem kod kartica od 2GB ili ce mi praviti problema 1GB i koliko je onda optimum napunjenosti tj koliko da ostavim slobodno ako uzmem 1GB?fain2daniel napisao:ovaj rizik je veci na smart uredjajima gde punjenje kartice preko njenog limita ume da dovede do blokiranja iste.
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- firestarter
- Novajlija
- Pridružio se: Ned, 13. Jan 2008. 18:41