Nokia7373 ili nokia7390

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
jeleko
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 01. Okt 2007. 06:02

Nokia7373 ili nokia7390

Post od jeleko »

Skoro sam odlučila da definitivno kupujem nokia-u7390, a onda sam pročitala u kompletnom testu ovog modela, na ovom sajtu, da nema zaštitu ekrana! To me je baš iznenadilo, s obzirom da telefon nije jeftin! A druga opcija je tel nokia7373, mada mi tel na preklop više odgovara.Da li je to veliki propust kod nokia7390? Šta predlažete?Pozdrav! :roll:

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

nedostatak zastitnog sloja na unutrasnjem ekranu i nije neki nedostatak mada ja sam svojoj lepsoj polovini uzeo 7373 tako da bih ti preporucio isti :wink: svivel sistem funkcionise besprekorno i lepsi je (bar meni i 80% zenskog sveta ce se sloziti da je tako) 8)
ps: welcome to the ms forum
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

jeleko, moja drugarica je imala 7373(ukrali su joj ga) i bila je prezadovoljna njime a i ja sam ga malo cacko i fon je ok. preporuka i od mene.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

jeleko, Moja preporuka je takodje 7373,ima ga moja kolegica i bio sam u prilici da ga malo testiram,sve u svemu fin telefoncic,pravi damski. :wink:
Inace u forumu Nokia imas temu o njemu pa se mozes bolje informisati i procitati utiske onih koji ga poseduju.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

jeleko
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 01. Okt 2007. 06:02

Post od jeleko »

Hvala puno na savetima! Pomogli ste mi,odlucila sam i kupujem nokia-u 7373! Pozdrav svima! :wink: :D :lol:

maaleena
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 18:34

Post od maaleena »

E vidite, ne mogu da verujem da vi kao momci i jos se dosta razumete kazete 7373.
ja je imam i dosla mi jeglave i sada se bas kajem sto nisam uzela 7390. Ali samo zato sto me 7373 zeza, mada naravno znam da to nema veze sa telefonom, nego sa mestom kupovine. A ja sam se bas usrecila. Dok ga je moja drugarica, 7373, kupila par nedelja posle mene i njoj savrseno radi.
E to ti se zove sreca.
pozz

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

cackao sam oba,svidjaju mi se oba,al 7373 je posta o i previse cest sad.. a to za zastitu uopste nije problem... topla preporuka za 7390
Nokia E71... Elegant, but deadly

cebzab
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 18. Jun 2007. 17:06

Post od cebzab »

Ne budi luda, kakav bre 7373?
Batali 7373, em sto je mejn strim, ima ga svaka treca devojcica,em sto je nocna mora svakog servisera.
U slucaju da ti crkne flet, pola servisera u gradu ce odbiti da ga menja.
A, iskreno, meni 7390 je gotivniji 300x vishe nego 7373.

maaleena
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od maaleena »

cebzab slazem se, ali kad sam se zeznula, tako ti je to. Mene relativno zeza mesec dana od kad sam ga kupila, a u servisu se prave ludi. Mada znam puno devojaka koje ga imaju i uopste nemaju problema. Ali mene zeza pa rastura. prvo me je zezao call log, kada ides na gore, samo te izbaci iz menija i kaze nema brojeva a kad krenes da ih brises, brojeve, on se samo restartuje, uzas. a to je kao reseno flashovanje, ali posle izvesnog vremena kada je u stand baju iskljuci mi se dva puta nedeljno otprilike. a su mi onda i poruke poblesavile. Ma uzas
Tako da pored toga sto kazem da bih se sad pre odlcila za 7390, kazem i pazite gde kupujete telefone. Jer kod nekh radnja, a ja bas nasla takvu, nece ni da zzamene telefon koji je neispravan i jos vas prave ludim da je sa telefonom sve ok, a da sam ja luda. tipa ne valja mi kartica, uzimala sampesme koje su u mp3 formatu sa sony ericsona, i dalje da vam ne pricam. ha ha, ja se bas zakopcavam na ledjima.pozz

PM.po
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 17. Dec 2007. 23:43

Post od PM.po »

7373 je OK fon, jedino sto svaki 10-ti ima neki problem. Dve drugarice ga imaju i nijedna nema problema sa njim. Jedino sto je mainstream telefon, pa zato preporucujem 7390, najbolji zenski telefon. :)

maaleena
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od maaleena »

ja sam se krajem decembra otarasila 7373, upravu si Pm.po i sigurna sam i naravno da su i to ok telefoni, nego ja visse nisam htela rizikovati. Moja drugarica ga ima i apsolutno joj super radi. Sad kad sam skinula aj problem sa glave, lakse mi je pa i drugacije razmisljam, ali ipak pre cu reporuciti 7390, i upravo zbog razloga koje si naveo
pozdarv

Raloni
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 22. Jan 2008. 19:58

Post od Raloni »

7390!!! UBEDLJIVO! :D Pola moje shkole ima 7373, smorio je. A ne samo shto je mene smorio, nego i same korisnike! Otvaraj, zatvaraj! Kad god ti zatreba. A pritom i rizik da ne kvrcne.

maaleena, ako smem da pitam... Kakav problem imash sa 7373? Non-stop se zalish! Bez ljutnje!

maaleena
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od maaleena »

ja sam e otarasila 7373 krajem decembra, problem sa telefonom je bio jos odkasda sam ga kupia, momci sa sajta znaju, ima moja otvorena tema, mislim da se zove problem nokia 7373, gde je sve detaljno objasnjeno, ali ukratko prvo mi se desavalo da ekran pobeli, tj. da se restartuje, a u radnji u kojoj sam ga kupila uvek govore kako to nije nista kakoje softverski, i td, pa da nije bilo ovog foruma,radnja ne bi ni znala da instalira dobar softver, jer se stalno ponavljao isti problem, a oni su mi iz servisa navodno vracali ispravan tel. Na kraju su lazirali i pokusali da me naprave budalom, da je telefon bio u servisu Wsc sto sam naravno proverila, ali da sad na ovoj temi ne duzim, bino da sam se ja te radnje otarasila, jer su totalno bezobrazni, ne ljubazni i uvaljuju pokvarene telefone, tako da kaj.
ne ljutim se, ipak mi kupsci moramo d ase zastitimo danas.
pozz

Odgovori