Pomoc za neodluchnu
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
Ali za to "mozda nekada" treba da plati 70e, i nisam se uhvatio sertifikovanja vec sam to naveo kao jednu od stvari zbog kojih verujem da joj ne odgovara fon.Azimuth napisao:Ne kazem da devojka treba da kupi telefon sa symbianom ali jednostavno ne vidim njegove mane, samo prednosti koje joj mogu kad tad koristiti ali joj sigurno nece nikada smetati.
Moram da naglasim za sve koji daju savete da kada to rade ne polaze od sebe, jer veci deo forumasa koji su stalni (i daju savete) se dobro razumeju u telefone i nista im nije strano niti tesko ali treba da znate da postoje ljudi koji ne zele da se toliko bakcu sa telefonima, da ulaze u detalje vezane za njega i da uce kako i na kom principu radi i mogucnosti izmena i dorada. Stavi te se nekada i u poziciju ljudi koji zele nesto lepo i funkcionalno a ne zele da procitaju knjigu da bi naucili da koriste to. I nemojte opet to je lako, nije to knjiga. Nije za vas koji imate dosta znanja ali za mnogo njih koji ga nemaju to je previse.
@Azimuth Bolje da si naveo prednosti N76 u odnosu na U700 nego sto si iskritikovao moj komentar ili fon nema prednosti.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
LittlePrince, pazi ovako, niti sam iskoristio tvoj post niti sam nekoga napadao, jednostavno je, prednost N76 je upravo u tome, sto ima symbian. Zar je potrebno bilo sta drugo i vise od toga? A i iskreno, meni je najlepsi, to jeste subjektivno ali smo svi, zar ne? Ja mozda jesam fan Nokie ali ne zbog samog brenda nego jednostavno zato sto sam imao jako losa iskustva i sa SE i sa Samsungom i zato njih ne preporucujem a ne zelim da pljujem po njima zbog onih koji ih sada koriste. I na kraju, kazes da ima onih koji se ne razumeju i kako si rekao "ne zele da procitaju knjigu da bi naucili da koriste to"... E ovo mi bode oci. Jesi ti procitao knjigu da bi koristio telefon? Treba ti uputstvo? Neko da ti sve nacrta i ti onda da odes da se hvalis kako tvoj telefon moze to i to? Nebudali... Niko se nije naucen rodio i niko nije citao silne knjige da bi znao bilo sta na ovu temu. Ja sam rekao da telefon radi sasvim normalno i bez bilo koje aplikacije, a ako mu dodas neku aplikaciju e tu zabava pocinje. A razlika u ceni, prvo sto mislim da nije tolika ( nisam gledao cenovnik ) a drugo razlika kakva god bila je u svakom slucaju opravdana..
P.S. I nemoj ti LittlePrince da verujes ili ne sta devojci odgovara nego je jednostavno pitaj pa neka ti odgovori. Niko ovde nikome ne zeli nesto lose niti da neko "baci" vise para nego sto bi bilo ko od nas to uradio. Drugim recima, ovde su ogromnom vecinom dobronamerni ljudi tako da...
P.S. I nemoj ti LittlePrince da verujes ili ne sta devojci odgovara nego je jednostavno pitaj pa neka ti odgovori. Niko ovde nikome ne zeli nesto lose niti da neko "baci" vise para nego sto bi bilo ko od nas to uradio. Drugim recima, ovde su ogromnom vecinom dobronamerni ljudi tako da...
- Resničanin
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 02. Mar 2007. 23:05
- :: Lumia 520
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt: