Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 22. Jan 2008. 08:57
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
serbianknight, nisam vidjeo tu opciju za titlove u samom player-u, ali to meni zaista ni ne treba jer ja na svaki divx film koji napravim "nalijepim" titl na njega jos dok ga konvertujem.
A smart movie cita titlove samo ako divx napravis sa njegovim konvertorom, sto mu dodje isto, pokusao sam 5,6 filmova da pustim sa njihovim originalnim titlom i smart movie nije htio da ih cita.
A smart movie cita titlove samo ako divx napravis sa njegovim konvertorom, sto mu dodje isto, pokusao sam 5,6 filmova da pustim sa njihovim originalnim titlom i smart movie nije htio da ih cita.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
- vladimir13
- Banned
- Pridružio se: Uto, 22. Avg 2006. 19:41
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Radi, ali ima petljancije sa njim.
1. da si blizu uredjaja (ne vishe od 50 cm)
2. nadjes file za svoj uredjaj (ovo ce da zahteva konekciju telefona na internet)
3. instaliras trazeni file
4. namestis
5. koristis i plachesh
(zato sto je toliko dobar i svrsishodan)
1. da si blizu uredjaja (ne vishe od 50 cm)
2. nadjes file za svoj uredjaj (ovo ce da zahteva konekciju telefona na internet)
3. instaliras trazeni file
4. namestis
5. koristis i plachesh

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 22. Jan 2008. 08:57
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
serbianknight, koristim DVobSubfilter, to ti je zapravo jedan .dll fajl koji se integrise u system32 folder tj. u sam windows.
Kad to uradis on automatski nalepljuje titlove na sve divx filmove, bez obzira koji player koristis(tako mozes da imas titl i preko windows media player-a), samo .avi fajl i titl moraju da budu u istom folderu i da se isto zovu.
E sad, slucajno sam otkrio da se DVobSub pokrece cak i dok film obradjujem preko nekog konvertora, tako da dok se film konvertuje DVobSub nalepljuje titl na taj novi fajl.
Malo je komplikovano instalirati i deinstalirati ovaj fajl pa ako se ne budes snasao(ili ako ne mozes ni da ga nadjes) javi mi se pa cu ti objasniti.
Kad to uradis on automatski nalepljuje titlove na sve divx filmove, bez obzira koji player koristis(tako mozes da imas titl i preko windows media player-a), samo .avi fajl i titl moraju da budu u istom folderu i da se isto zovu.
E sad, slucajno sam otkrio da se DVobSub pokrece cak i dok film obradjujem preko nekog konvertora, tako da dok se film konvertuje DVobSub nalepljuje titl na taj novi fajl.
Malo je komplikovano instalirati i deinstalirati ovaj fajl pa ako se ne budes snasao(ili ako ne mozes ni da ga nadjes) javi mi se pa cu ti objasniti.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
- HaSh
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 16. Jul 2006. 15:30
- Kontakt:
Kako da ubacim igrice u vBag?
Instalirao sam program, a ne znam u koji folder da stavim igricu.
hvala unapred.
resio, dakle, nalazi se u E:\others\Rom
Instalirao sam program, a ne znam u koji folder da stavim igricu.
hvala unapred.
resio, dakle, nalazi se u E:\others\Rom

Poslednja izmena od HaSh u Uto, 29. Jan 2008. 16:47, izmenjeno 1 put ukupno.
- vladimir13
- Banned
- Pridružio se: Uto, 22. Avg 2006. 19:41