Slike sa mobilnih telefona

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Odgovori
Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Ne znam sta ste se napalili sad kao na cid 36 (ne svi naravno), kao dacu ovoliko, onoliko para za njega... Pa tu je samo kamera dobra, a ako cemo tako, za te pare koje nudite kupite sharpa i uzivajte u daleko boljoj kameri, videu i ekranu... Ovaj ekran na k750 je katastrofa...

E, da, ako neko hoce, mogu mu prodati w800... Naravno da je bolja verzija u pitanju, kupio sam ga cim je dosao, kostao je oko 450e...
iPhone + CX300

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Verovatno se ovo odnosilo na mene...
Ja sam samo iz sale rekao dami sasa proda... naravno da znam da nije lud da proda...( a i ja nisam lud da dam 300e, za te pare se moze uzeti odlican digitalac)
Ja se nisam sad napalio, odavno znam za to da je velika razlika izmedju cid36 i 49 telefona, kupi ti sharp, sharp ima samo ok kameru, +uzas sofver+ sa vodafone mreze+u srbiji se ne moze naci uopste...
Koliko trazis za w800i ? :P
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

McLaren F1, IDzO, hvala!
darkado, niko nije mislio na zumiranje tokom slikanja nego gledanje vec napravljenih slika u njihovoj punoj rezoluciji tj. na 100%
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Evo jedne slike sa starom verzijom sw 3

Slika

Evo jos jedne,isti sw

Slika
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

markolaza
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 10. Jun 2007. 20:21
:: Nokia

Post od markolaza »

bravo Spyker ta ti je dobra care :D neki ljudi stvarno umeju da se napale kao hepo kockice a i misle da su doktori nauke kada ovo kazem ne mislim na sasu se deluje mi kao ok osoba i neko ko zna dobro da slika :)

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

markolaza, ok shvatili smo da branis svoj k810i... Mislis da znas i da slikas, i da sve znas...
Opet kazem ja se nisam napalio, k750i mi je i dalje najbolji telefon, i to paljenje to me je odavno proslo, a i k750i sam imao skoro pre 2 godine tako da nisam malo dete da se palim jer ga mozda nisam video, ili ga nisam imao.

markolaza
Mobil fan
Mobil fan

Post od markolaza »

to sto je se neko sa foruma pronaso u mojim recima ja nisam kriv znaci da cinjenice govore za sebe :P milancebgd u kom momentu si ti mene zateko da sebe hvalim nikad nisam reko da znam da slikam najbolje izmisljas stvari
Poslednja izmena od markolaza u Čet, 31. Jan 2008. 01:22, izmenjeno 1 put ukupno.

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Aha :) sledeci put kad pises post, i prozivas nekog slobodno navedi ime ;) Ako imas hrabrost i da tako pricas onda napisi na koga mislis...
To da li sam se ja pronasao ili ne, to nije tvoj problem, ali znam da se taj post odnosio na mene, jer kao ja sve znam pa tebe ucim kako da slikas.
A samo sam ti rekao da izbrises kameru jer se beli krugovi pojavljuju kad je kamera prvljava :dry:

Nisi nigde rekao nego tako mislis, ja kad sam te posavetovao ti si odgovorio u stilu kao sta ti mene ucis, nemas pojma sa zivotom... I mozemo ovde prestati sa prepirkom, posto vidim da se sa tobom izgleda ne moze lepo razgovarati.

markolaza
Mobil fan
Mobil fan

Post od markolaza »

MilančeBGD evo ja cu da se povucem jer pametniji popusta i veruj mi nista vise necu da ti saljem ali samo da ti kazem izmisljas stvari imas bujnu mastu i ubacujes reci ljudima u usta reci koje nisu nikad izgovorili samo da te podsetim da si ti poceo prelistaj malo strane jer ja sam testirao k750 i k810 malo i onda sam taj test izneo kao moje misljenje a ti si odmah rekao da smo coravi ja i jos par ljudi umesto da si lepo obijasnio uvreda je pala prvo sa tvoje strane a ono za sliku sto kazes pogledaj malo bolje na toj strani ja sam rekao da nije od prljavstine a ti si reko jeste i ja sam se stime pomirio jer si bio u pravu posle toga ti nista nisam slao
Poslednja izmena od markolaza u Čet, 31. Jan 2008. 02:14, izmenjeno 3 puta ukupno.

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Da da da :lol: ja sam sad kao magarac :lol:
Samo mi nije jasno kako mogu sa svim ljudima na forumu normalno da pricam, osim naravno pojedinaca kojih ima 2-3... Verovatno nije problem u meni, nego u vama ;) Ne moras da mi nista saljes ni da mi se obracas...
Nekoliko puta mi se ovo desilo, ljudi se prave pametni, naravno provociraju druge, i onda se povuku, i onda kad im je frka i nesto im treba odmah jao molim te pomozi, ovo ono...

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

MilančeBGD, nisam mislio na tebe :wink: Veruj mi da mi je dosadilo da se svadjam, a i vidim da nikuda ne vodi, tako da... Samo opusteno... Na tebe NISAM mislio iz prostog razloga sto to oduvek tvrdis, a ne kao neki sada odjednom kao uh, a do tada su n95 kovali u zvezde... Ti nisi medju njima... Oduvek si imao stav da je k750 super, i tu te podrzavam...

Inace, markolaza, MilančeBGD, mislim da se svadjate oko gluposti, u svadju necu da ulazim...

E, sada, kad smo vec kod k750, neka neko stavi sliku na k800 da bude velicine 2mp, i bice isto ostra... Znaci, samo umereno sa rezolucijom... Ali naravno, nemojte sada 640x480...

Recimo, n82 ako je neka normalna rezolucija slike, recimo 2 mp, na 100% je daleko ostrija nego slika od 5mp... Nadam se da me razumete...

MilančeBGD, razmislicu za w800...
iPhone + CX300

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

:wink:
K750i jeste super ali opet pomalo je "zastareo" ali u odnosu na njegove naslednike ne mnogo...
Evo ja cu videti da napravim neku sliku na 2mp pa cu postaviti, mogao bi i ti da postavis jednu sa n82 i 2mp ;)
markolaza, ne nisam rekao da ste coravi, i taj tvoj test ne vredi jer nisi uporedjivao sa cid36 o kojem se ovde prica...

I ja budala jos spomenuo cid36 i k750i... bolje da sam cutao... :chytry: Pametnije je nekad cutati, to sam naucio iz ovih postova koji su se rastegli na dosta strana...

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

MilanceBGD,prelepe suu slike :) ove u galeriji :) cime si sve slikao? ne verujem daje bas telefon u pitanju ?
Nokia E71... Elegant, but deadly

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Hvala ;) Sve su sa k800i sa k810i softverom, one sto su na poslednjoj strani su sa k800i i one su jos od kako sam uzeo telefon, dodat im je okvir u photoshopu i malo su obradjene... Sve ostale slike su nevine :D

Dancsi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 16. Jul 2007. 12:34
Kontakt:

Post od Dancsi »

Evo malo i od mene:
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
N82 black, v31 sw, hakovan i 4gb kartica u njemu =)

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

MilančeBGD, ajde videcu kada nadjem neki dobar predeo da ga slikam... Ali opet nece biti neko poredjenje, iz prostog raloga sto prvo nije ista slika, a drugo ti verovatno bolje slikas od mene (ja bar priznajem da se ne razumem nesto posebno u slikanje, podesavanja...)

Kada nadjem nesto dobro ovih dana, ocekujte slike u rezoluciji dva i pet mp, videcete sigurno razliku u kvalitetu...
iPhone + CX300

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

madness99, razne zabrane... Jedino ako nisu poboljsali softver ;)
Pa ima da nije sa vodafone, ali kod nas naravno da nema :) Moze se naci polovan 902/903 o njima prvenstveno i mislim...

Spyker, ok i ja kad naidjem na nesto zanimljivo uhvaticu jednu u 3 i jednu u 2... Nadji nesto i slikaj prvo u rez. 5 pa posle na 2 pa da vidimo, nema veze ako ne bude dobra slika...
Dancsi, svaka cast :) ova prva mi je najbolja, dok druga sa digitalnim zumom je bas :shock:
Za trecu se slazem :D
Nego jel ovaj 5200 u document modu??

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

moze se naci i 904 zakljucan :) koji ima extra j... dobar ekran i to za oko 100-tinjak eura .
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

peky@n93
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 01. Sep 2007. 21:24
Kontakt:

Post od peky@n93 »

evo neko je spomenuo sharp 903,pa evo par fotki,nesto sam i sa tim fonom uspeo da zabelezim.
Slika Slika Slika SlikaSlika
note n7100 note 9005 honor 8x asus zx551ml zoom honor 8x note9 nikond7200
https://www.flickr.com/photos/30207060@ ... nelayout=1

Pinocio
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 12. Feb 2005. 23:27

Post od Pinocio »

Evo opet mene i garnt cu opet pokupiti sve negativne komentare :D jbg,kad ste sebicni i tajne dobrih fotkanja cuvate z sebe.... slika usikana nocu... naravno,6500 slide

Kriticari,cekam paljbu :P

Slika

Odgovori