Koliko obraćate pažnju na kvalitet razgovora?
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Upravo sam napisao u temi "koliko imate poruka..." da sada dosta manje pisem poruke nego ranije, izmedju ostalog to je naravno zato sto sada vise zovem, tako da vazan mi je kvalitet razgovora, ali ne uvijek vec samo kad razgovaram sa curom jer znam ponekad da snimam(tajno
) nase razgovore.

Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
A jeste primetili šta rade matori (i ne samo oni), da kada loše čuju sagovornika da se onda i oni deru. Ja se na svesnom nivou trudim da ovo ne radim, ali mnogi toga nisu svesni
Imam i Nokiu i SE, i Lelekom i Lelenor, i nemam problema osim na mestima gde je generalno lošiji signal.

Imam i Nokiu i SE, i Lelekom i Lelenor, i nemam problema osim na mestima gde je generalno lošiji signal.

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
A pa to je postalo toliko uobicajeno da se vise uopste i ne iznenadjujem!gargamel4 napisao:A jeste primetili šta rade matori (i ne samo oni), da kada loše čuju sagovornika da se onda i oni deru.

Znaci kad krenu da se deru (obicno stariji ljudi moram da priznam) u punom autobusu,samo mu fali megafon pa da ga cuje cela ulica,a ne samo pun autobus!

Jedino mi nije jasno kako taj neko ne provaljuje koliko se dere i kako mu nije glupo da ga svi slusaju i da svi cuju sta prica sagovorniku!

Necemo sad svi u off,ovo je samo moja konstatacija!

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Cale ima neki LG b20xx neki... E pa fon ima extremno osetljiv mikrofon, i cim jache pricash, odmah blokira, i sagovornik ti kaze da te ne cuje. Na to on jos jache krene... i onda mi se zali kako je fon djubre. I onda sam mu pokazao, da samo treba tiho pricati i nema frke. Mada sada koristi 6300, a ovo mu je sekundarni fon.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Ćale ti ima promarni i sekundarni telefon? Pa vi ste baš Hi-Tech porodica. Jel ima i ADSL da skida filmove
Nego šta na kraju bi sa tehničkim specifiakacijama one Telenorove fore o "boljme zvuku", "kvalitetnijoj priči" ili kako se to već beše zvalo? Jel to na kraju dokazano da radi ili je marketinški trik?

Nego šta na kraju bi sa tehničkim specifiakacijama one Telenorove fore o "boljme zvuku", "kvalitetnijoj priči" ili kako se to već beše zvalo? Jel to na kraju dokazano da radi ili je marketinški trik?

- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
gargamel4, Ima svoj telefon 6300, onaj LG ostao, pa sam mu kupio Telenor karticu, eto, tek da ima, a sada je dobio na poslu i sluzbeni fon, Sljamsung L760. ADSL ja imam, i skidam naravno sve sto mogu sa RapidShare-a (1536 kbps treba iskoristiti). A cale je operisan od tehnike 

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Znači samo si ti HiTech izrod
(šalim se naravno)
kapoerista90, znači lažu, a? Tako sam i mislio, iakocse onaj Juice ubi objašnjavajući nam kako Telenor ima veći frekventni opseg po korisniku.
A kako ti radi to preuzimanjew pesama? Nije da mi treba, nego čisto sa tehničke strane kako? Ja upalio BT, i našao konekciju, i šta onda, kako da iniciram transfer?

kapoerista90, znači lažu, a? Tako sam i mislio, iakocse onaj Juice ubi objašnjavajući nam kako Telenor ima veći frekventni opseg po korisniku.
A kako ti radi to preuzimanjew pesama? Nije da mi treba, nego čisto sa tehničke strane kako? Ja upalio BT, i našao konekciju, i šta onda, kako da iniciram transfer?

- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49