menjati p990 za N93

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

Post od kefalo »

Ja bi ostao pri p990, a mjenjao bi jedino ako ti ga ovaj nudi povoljno bez ikakvih doplata.
Inace sto se tice smart segmenta, siguron ces bolju eksplataciju imati sa p990 prvenstveno zbog veceg displeja, a onda i touch screena.
Ajde da je u pitanju neka druga nokia, jer ipak procesor od 369Mhz (cini mi se) je strava i pravo osvjezenje, ali ne znam , nekako mi je taj fon antipatican, a meni licno foto i video na fonu ne znace mnogo.
Druga stvar, koliko sam shvatio, u pitanju je polovan fon, na preklop sa mogucnoscu rotiranja ekrana, sve je to puno riskantno, jedino ako znas covjeka, onda u redu.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

evo ovako, nema nista od zamene, bar ne za sad, jer me ovaj sto ima n93 nije ni zvao da se dogovorimo, tako da cu ostati na p990.
hvala svima na pomoci oko izbora, iako ga nije ni bilo, sledeci put znam sta mi je ciniti.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Odgovori