hmm... evo vidim nitko nije napisao sta kada kod Psiloc IrRemote nemamo konekciju na internet... nasao sam datebase fileove, samo je jos pitanje gdje da ih snimim u fon?!
Ljudi jel i vama istekla beta verzija FExplorera? Do juce je radio, a sada kaze ''beta version expired''. Pokusavao sam i sa signovanjem i sa ponovnom instalacijom ali opet nista. Koliko vidim na sajtu ne nude neki noviju verziju...Koristim N73.
presvega sertifikat ti tu nece pomoci, on pomaze pri instalaciji a ne pri radu programa, probaj da vratis datum na dan kad je radio FExplorer, i onda ga pokreni, a kad zavrsis rad sa FE ti vrati na danasnji datum.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Lepo stavis X-Plore, i uzivas ko covek, eventualno Y-Browser. Ne znam sto se svi drze tog FExplorera, daleko od toga da je losh program, ali nije ni toliko dobar.
presvega, na sajtu FExplorer-a je postavljena "nova" verzija tog programa.
Kazem "nova" jer je produzeno njeno trajanje a zapravo radi se o istoj verziji samo sveze sertifikovanoj, tj. produzen joj je rok trajanja
Imam tu novu verziju ali nisam je instalirao, i ja preferiram X-plore
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
Jeste, ova "nova", 1.18b (beta) traje do kraja aprila 2008. Ako neko bas toliko voli FEXplorer, eto mu ga. X-Plore 1.21 koji je poslednji, traje do 31.12.2008.
Izasao Ticker 0.8.9 a juche je najnovija bila verzija 0.7.8 Ko ce sve o'o ispratiti?
Taj Ticker je stvarno dobra aplikacija, ali ja imam problem: neće da mi prikaže naziv pjesme koja se reprodukuje... Možda zato što imam stariju verziju. Instaliraću novu pa ću vidjeti. Ima li neka aplikacija nalik ovoj? Inače, vidim da većina hvali X-Plore, a meni nekako bolje leži ActiveFile, pa ga češće koristim. Nisam primijetio da X-Plore može da ulazi u Inbox. Koje su uopšte prednosti X-Plore-a nad ActiveFile-om?
Pozdrav!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Vincent, može X-plore da ulazi u inbox naravno, samo stisni 4, to je prečica za ulaz u njega. Jedina stvar koja mi se ne svidja kod ovog programa je što ne mogu da instaliram jar programe i igrice u fon jer se prema njima odnosi kao prema rar i zip datotekama tj. otpakuje ih. Nije tako FExplorer-u.
Za taj active-file ne znam kakav je jer nisam imao neku posebnu želju da ga probam.
Nisam znao za to, hvala! Da li znaš za neki program koji prikazuje progres prijema fajla preko bluetooth-a? To je jedan od velikih nedostataka Symbian-a... Osim ako ipak postoji program za to... Treba mi i za moj N91 i za bratov N70.
Pozdrav!
Vincent, nisam stvarno čuo ni za jedan program koji pokazuje progres primanja fajla preko bluetooth-a.
Milane, ne mogu da vjerujem da se nisam toga sjetio jer sam puno extenzija tu već mijenjao. Hvala!
Pozdrav!
milann, jel' treba podesiti jar ili .jar da otvara sa Instalerom? Da li X-Plore zipuje i anzipuje? Ako da, onda da maknem poseban program za to. Ako neko sazna nešto za aplikaciju koja prikazuje progres prijema fajla preko bluetootha, molim da javi!
Pozdrav!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.