D600 POMOC
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 13. Sep 2007. 20:11
D600 POMOC
procitao sam sve teme o softweru za ovaj telefon ali mi par stvari nije jasno,pa bi molio sve ljude dobre volje kojih ovde dosta ima da mi odgovore na par pitanja... 1.GDE mogu da ubacim neku modifikovani softwer (preporucite neki servis u bg-u) , 2. koji softwer da skinem,a da se ne trazi neka sifra prilikom extract-ovanja? nosio sam telefon u neki servis u balkanskoj da mi ugrade moj softwer i kao nije moglo pa su ubacili neki njihov "najnoviji" !!! taj njihov "najnoviji" je stariji od onoga sto sam pre imao u telefonu!! MOLIM SVE KOJI ZNAJU RESENJE ZA OVAJ PROBLEM DA POMOGNU..... H V A L A
teska posla,kada odes u neki "bolji servis" trazi samo flesovanje,ne objasnjavaj sta ti konkretno treba!to su sve prevaranti,nabacice jos neko objasnjenje da ne moze,ili ako moze reci ce ti da to mora dodatno da se plati,isfuraj se do "boljeg servisa" i reci da ti zakucava od gprs-a! to ti je moj savet,a sto se tice kog servisa,nemam pojma nisam iz bg-a!POZZ