DA, ekran sam totalno zaboravio... vidis da je dodat prilikom editovanja...
Opet nekako mi se cini da nokia daje nove f-je samo na kasicicu... da nema symbiana...
I taj ekran nije baš toliko bitan, realno i 6630 i dovoljno dobar ekran i slike izgledaju zaista "živo", kad sam sa 7610 prešao na s700 pa onda opet na 6630 razlika u ekranu uopšte nije bitna, tek kad vidim taj ekran moći ću reći da vrijedi, jer je poznato da nokia ima 65k ekrane koji bukvalno to nisu, za mene su puno bitnije ove druge sitnice koje 6680 pruža i dimenzije.
Za ekran je bitno da je dobar, to koliko boja ima može biti velika varka, uvjek ga treba pogledati uživo pa ga hvaliti.
Da slazem se da ekran treba videti uzivo zato shto te cifre znaju da zavaraju pa da ekran i ne bude toliko dobar...
Anyway s700 ima 262000 boja i ima extra ekran....
A nokia bash i nije bila neshto na polju ekrana...tako da cemo videti te nove...
to sto je ekran se 262.00 boja ne smatram napredkom.idite u mobile-review i uverite se da gotovo nije nikakva razlika izmedju ekrana n6680 i ostalih nokia koji podrzavaju 65.000 boja
Ja sam glasao za 6630 i po meni je dovoljno dobar za svakog...
6680 ima 262k ali, telefon nije neki, ima bolje opcije i sve to, ali
ajde pojavi se negde sa njim, mislim odvratan je izgled...
Razlike bas i nisam siguran
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.