ROKR E1
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
L3Ma razlika je u software-u, maske su im iste, vise o razlikama mozes videti ovde:
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone1=1273
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone1=1273
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
-
- Novajlija
- Pridružio se: Pet, 04. Jan 2008. 20:08
- Kontakt:
Instaliraj Apple iTunes na komp (ili neki ekvivalent u smislu sinhronizacije sa iPod/iTunes) i pokreni ga.
Ubodi USB kabl u fon i u komp i dobices u iTunes-u novu "plej-listu" koja predstavlja listu muzike na memorijskoj kartici tvog telefona. Samo prekopiraj pesme u ovu listu i tolko
btw: Moras imati memorijsku karticu da bi radio iTunes.
Ubodi USB kabl u fon i u komp i dobices u iTunes-u novu "plej-listu" koja predstavlja listu muzike na memorijskoj kartici tvog telefona. Samo prekopiraj pesme u ovu listu i tolko

btw: Moras imati memorijsku karticu da bi radio iTunes.
Gradimo Narodu Unix
Da dobro si ga nazvao bas je zverko! Ako hoces ja cu ti pomoci imam dosta iskustva sa tim telefonom! Sve sto ti nije jasno pitaj me tu na forumu ili na msn pauza_mm@hotmail.com
Ljudi ja imam obe motorole. I rokr E1 i e398. Ne da sam zaluđen sa njima, nego mi se čini da ukoliko ne nađem nešto poput njih, ne menjam telefon. Razne sam kršine skupio i rezervnih delova tonu. Pa iz tog razloga pitam!! Da li je izlazio model sličan njima, mislim po zvučnicima koje one poseduju. U bilo kojoj marki telefona. Nokie su možda glasnije ali daleko je lošiji zvuk koji proizilazi. Ovde ne mislim naravno na slušalice, nego na standardne zvučnike sa mega bass-ovima.