prelazak sa nokie 6233 na nokiu e-51

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
mojne
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 01. Okt 2007. 13:31

prelazak sa nokie 6233 na nokiu e-51

Post od mojne »

drugari moji samo što nisam pazario ovaj telefon, na vama je da me zaustavite ili da date podršku, u smislu da li je odgovarajuća zamena, strah me je da se ne za*ebem, trba mi vaše mišljenje.
Slika :unsure:

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

mojne, sto bi se zajebao? Pa dobijas odlican telefon, kontam da mozda i nemas toliko iskustva sa symbianom al niko nije naucen rodjen tako da to nije problem. Sve u svemu, dosta funkcija, jos vise mogucnosti a na tebi je da ih iskoristis. E sad, posto ja nisam prostalica cestog menjanja telefona iz kurtoazije, da smislis da li ti treba bilo sta vise od telefoniranja, sms/mms-a, kamere i java igranja sa samim aparatom. Ako je odgovor potvrdan onda se isplati dati tu razliku i neces baciti uzaludno pare da bi se samo reklo ( nekada i neko ) da imas E51...

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Sigurno se neces zeznuti :) e sad sto kaze azimuth,ako ti ne treba ni za sta vise osim SMS-a i poziva... ne menjaj za dzabe... al ja nisam merodavan... ja menjam svakih 6 meseci,tako da... MA MENJAJ...
Nokia E71... Elegant, but deadly

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Upravo tako, ja nisam pristalica menajnja telefona cisto da bi se pricalo da je neko video kod mene taj i taj telefon jer smatram da je to "bacanje para" ako nemas stvarne potrebe to da radis bez obzira kolika su ti mesecna primanja ili koliko ti matorci daju... Jeste da ih i ja menjam u relativno kratkim periodima ali to radim samo iz razloga zato sto mi obrne counter 1 ili 2 puta pa se u tom smislu pohaba aparat ( mislim na bateriju i sl. ). Nego da se vratimo na temu, ovo je stvarno dobar telefon sa mnostvom mogucnosti koje zaista mogu dobro da dodju a nekima su potrebne i svakodnevno. Naravno da je tvoj novac tvoja stvar, ali razmisli dobro da li vredi dati skoro 100e razike koliko bi morao da doplatis ako nemas stvarne potrebe za tim..
Meni su zapali za oko N82 i HP ipaq hw6515 :D

mojne
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od mojne »

sviđaju mi se tipkice i preglednost...ah, što nema rentamobil da ga isprobam dva,tri dana, još mi kažite za cenu, da li je naduvana ili realna, n73 je jeftiniji ali ima male tipkice kao za patuljke...., mora da ima nešto što gubiš, možda jačinu zvuka mp3 melodije.....ne bih voleo da se iznenadim :o

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

mojne, Pa otidji u shop pa ga malo procackaj.Ja bih ga licno menjao,zaista dobijas odlican symbian telefon u odlicnom elegantnom i kompaktnom kucistu,sa naprednijim funkcijama za razliku od 6233.Nisam siguran za zvuk ali mislim da nije mozda bas jak kao na 6233 ali nije uopste los,naravno E51 je prvenstveno biznis phone a ne multimedijalna igrackica. :wink:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

mojne, idi na poredjenje modela pa ih lepo stavi jedan pored drugog i videces razlike, sve je vrlo citko.. A zasto je N73 jefitniji? Jednostavno je, mator model, dugo je na trzistu, izlaze novi i sasvim je logicno da ce stariji da pojefinjuju...

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

mojne, moja preporuka bi svakako bila da menjas.To sto kazes mozda samo zvuk nije kao na 6233 ali ostale funkcije imas+gomilu drugih fenomenalnih mogucnosti :wink:
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Sale_M, nema sumnje da ce dobiti mnogo vise mogucnosti ali je pitanje da li je opravdano da ulozi toliko ako mu symbian ne treba. Zbog toga decko i trazi savet... Ili ga ja nisam dobro razumeo...

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Ja sam mu rekao svoje misljenje.Osim tog zvucnika i manje rezolucije videa,sve ostale funkcije podrzava e51 kome nije prednost samo symbian,tu su i Wifi,HSDPA.Uostalom niko se nije naucen rodio,mozda ce ga mogucnosti symbiana oduseviti i vise nece koristiti obicne telefone,kao sto je slucaj kod mnogih ljudi. :wink: 8)
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

mojne
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od mojne »

hvala drugari, moj konačni odgovor(milioner) da ga neću kupiti sve dok se ne iskezi 6233, fer je i reći razlog, jednostavno nemam više snage za ulaganjem u nešto što uvek menjam, ali reći i ovo kad menjte, kupujete nove modele uvek se držite samo jedne firme, onda manje gubite, recimo nokie, tu ne možete fulati ( :oops: ), lovu ću sačuvati za put u minhen, bez viza sledeće godine. ahoj. :D

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Jeste, to stoji, ali ima i onih koje ne zanima da se zezaju sa tim, da instaliraju i skidaju gomile programa itd. Ja licno poznajem dosta ljudi koji traze jednostavan a funkcionalan telefon, osnovno im treba i to je to. Zato i kazem da ako mu to ne treba onda je besmisleno bacati pare na nesto sto neces koristiti. No, sacekacemo da se oglasi pa cemo videti sta on kaze po tom pitanju 8)

Odgovori