glumac, pa prelistaj malo komentare, pisalo se o tome... Nema veze da li je telefon sa neke mreze skidan ili nije, to nije znak da li je original ili nije ili da je jedan manje originalan od drugog ili kako vec. Svi su oni proizvedeni u pogonima Nokie s tom razlikom sto su neki radjeni u Evropi, drugi u Aziji, treci na Marsu itd. A sad ako tebe interesuje kako da nadjes onaj koji je proizveden u Evropi e to je vec problem... Moraces na oci prodavca ili prodavacice, a ako je gazda tu onda i ne pokusavaj, da skines zadnju masku, pa bateriju i onda ces ugledati cari jedne nalepnice na kojoj ce pisati
Made in ....... Nema ti drugog nacina. Ali ja i dalje ne vidim cemu to? Jedina razlika je u softveru sto se da srediti za pola sata u kucnoj radinosti a o cemu imas citavu raspravu na 30 i nesto, skoro 40 strana ako me secanje ne vara. Ako ti jos nesto nije jasno ti pitaj pa ce ti neko objasniti...
P.S. I sl. put prelistaj malo teme pa onda postavi pitanje... Malo je onih koji ce ti odgovoriti na pitanje na koje su odgovorili toliko stotina puta pre nego sto si ga i ti postavio... A meni je trenutno dosadno pa evo filozofiram
Edit:
Umalo da zaboravim, od standardne opreme dobijas sve sto pise u kompletnom testu za N73 odnosno N73ME a na tebi je da izvuces bas sve to od prodavca posto manje vise svi zakinu po nesto
A razlike su samo softverske prirode, naravno pored cene, i u tome sto sa ME verzijom dobijas ako se ne varam 2GB mem. karticu i crnu masku