Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
ozazi, pa ako su ti programi na kartici normalno je da su i dalje tu,jer to je reset telefona a ne memorijske.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
ozazi, onda si ti verovatno radio takozvani soft reset ako si kucao *#7780# A master reset je *#7370# i tada se brise sve sa memorije telefona
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
ozazi, Nije mi jasno to uopste.Jedno ti ostaje da probas onu kombinaciju preko tastera ako znas.
a koja je to kombinacija? jel mozes da malo podrobnije objasnis? ni meni nista nije jasno, nije mi se do sad desavalo, na drugim telefonima, da reset ne radi
Дали некако постоји могућност да закључам фолдер галерија.Има опција да се закључа односно да се стави шифра на меморијску картицу,али то једино функционише ако неко други узме твоју картицу па неможе да је користи док не укуца шифру.Па питам дали постоји могућност закључавања фолдера галерија да нико неможе да уђе у њега.
samo-partizan, postoji mogucnost zakjucavanja svih sistemskih apikacija a i aplikacija koje se naknadno instaliraju a za to ti treba program Web Gate Advanced Device Locks
Дали некако могу да убацим онај проширени стерео,ја мислим да је то теленор убацивао у своје телефоне.Интересује ме које су најбоље слушалице за овај модел телефона 6120 класик.
samo-partizan, kako da ubacis prosireni stereo,kad telefon ima mono zvuk,to je hardver telefona a ne softver tako da tu nista ne mozes uraditi,kakav telenor i price...
Сале-м Ја сам имао Н73 и кад сам однео у теленор после 6 месеци телефон нешто ми је дисплеј рикно но небитно,кад сам га добио назад имао сам уграђен тај проширени стерео или су ми набацили верзију софтвера од Н73 мјузик.
Nije ti to telenor ugradio nego je to opcija koju telefon inace ima. Ili je ranije nisi primetio, ili je stvarno nisi imao pa su ti oni i flashovali telefon i u novom SW-u se pojavila.
Na 6120 je vec imas, udjes u music player pa u options/audio settings/stereo widening stavis na on.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.