Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
[quote="peky@n93"]ljudi imam problem sa fonom,desava mi se da kad snimam pocne da secka i to bas dosta i nakraju zakoci.
Verovstno je problem u softveru,a drugo jedino ako si instalirao neku neproverenu aplikaciju ili ti neka radi u pozdaini
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Meni baterija sa smanjenim osvetljenjem displeja traje 3,5 dana (i bez slušanja muzike, ali sa korišćenjem kamere i GPS-a, i naravno dosta poruka i oko pola sata priče dnevno)... I duplo duže drži baterija u odnosu na običnu N95...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
peky@n93, preporucujem ti da onda uradis soft reset ja mislim da ce to sigurno pomoci da se problem resi.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sale_M napisao:peky@n93, preporucujem ti da onda uradis soft reset ja mislim da ce to sigurno pomoci da se problem resi.
gresis drug!do master reseta je i bio problem.jednom prilikom sam radio reset fona i to je bio problem sa snimanjem videa.kad god sam palio fon nesto mi je iscitavao sa mass memorije i na kraju prijavi gresku.i evo sad sam formatirao mass memoriju i evo ga snima ko pre! nema kocenja u toku snimanja!
peky@n93, najbolje bi bilo da uvek radiš Format i memorije telefona i dodatne memorije, bez obzira da li je u pitanju kartica ili integrisana memorija... Jer svaka aplikacija koju unstaliraš na dodatnu memoriju uglavnom ubaci i neke fajlove na memoriju telefona, pa kad očistiš samo jednu od njih to i takav fon koristiš, to gotovo uvek prouzrokuje probleme.. I to ne mora biti vezano samo za kameru već i za druge opcije telefona...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
jel moze neko umesto mene da mi napravi "roateme" aplikaciju za moj tel. u pitanju je N95,
serial number: 352255012426270
ili bar neka mi kaze kome da se obratim
e sad bih ja postavio jedno pitanje,ali ce mi mnogo znaciti ukoliko ce neko znati da mi odgovori otprilike kolika ce cena biti ovom modelu pocetkom juna meseca?I zamolio bih admine da ne brisu ovaj post,hvala unapred!
Ja mislim da ne vredi uzimati ovaj fon ako imaš N73ME. Po meni ne vredi tih para a na N73 imaš dosta stvari koje ima i ovaj fon (naravno da ima dosta unapređenja ali nedovoljno tih para koje je skuplji) a uz to bolji mp3 ima N73 što sam čuo na nekoliko foruma tako da ja ne bih mjenjao osim ako pare bas nisu problem... pozdrav
eee ljudi pocinje da me zivcira symbian,elem i meni sad koci kod snimanja,znaci da formatiram i phone i mass memory?? i sta dobijam time ako posle formata uradim backup memory ,onda se sve vrati na staro??
Imas par programa za prebacivanje poruka sa telefona na komp pa mozes da probas sa njima. A to su: SMS.Diary v1.21, SmartphoneWare.Best.Message.Storer.v1.02, SteelSoft SMS Suite v2.0, Symbianware.MessageStorer.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.