Thanks IDzO Nego nisam znao da je to u modi . Izgleda da sam kao sto mi devojka kaze , ispao iz fazona Mozda i ja uzmem nekog musavog juga bez stakla zadnjeg i sa prljavim farovima da muvam zenske
Kazem ti da je to in!!! Ja kad prodjem sa takvim stojkom gradom i kad odem na fax svi me gledaju, a neki se cak i prekrste i kazu: "O Boze, vidi ovog kako izgleda"!!!
Da se vratimo na na n73
makro mod
makro mod
makro mod
i auto mod
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Naravno da po danu pravi jos bolje,jos nije proslo vreme sedamdeset trojke,bice jos kvalitetnih slika...
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
brate_Ceda, pošto kako shvatam, imaš oba još uvek, ne bi bilo loše da nam prikažeš par sa jednog i drugog (isti motiv) pa da oni kojima je bitna kamera prilikom kupovine vide razlike
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
IDzO, evo jedne.
Vitraž na stepenišnom prozoru u zgradi u Uzun Mirkovoj.
Point and shoot (bez podešavanja)
Morao sam malo da je isečem jer je ogromna 1944X2592 pix/ 2.04Mb
Isekao sam deo od 984X1371 pix/ 798Kb
Ali mislim da je bitno da se vidi kakva je oštrina i kakve su boje a ne zid okolo
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.