a pach se mice kada krenem isti da ubacim i samo kliknem YES to remove patch, ili ima neki drugi nacin? prije nisam makao predhodni patch i uploadovao drugi i samo mi se pojavio bijeli ekran, pa sam morao ispocetka da ga flashujem
e ja imam jedan problem flesovao sam telefon i ubacio patch za bateriju a ono mi i dalje stoji ista baterija.........a pre flesovanja taj isti patch mi je radio normalno sta da radim?
milance kako mislis treba da patchujem main? trebam li opet da ubacujem quick acess patch i main i onda da pretisnem flash na setool2lite? mozes li malo detaljnije da mi objasnis
sorry sto te zamaram
i poslije mi je sve normalno/original? naravno taj patch sto sam makao, bice zamjenjen originalom, jeli?
Slobodan_NS
imas li kakvih patcheva za k800i R8BC004? i interesuje me ja sam prvo stavi neki acoustic driver poslije sam ubacio patch za mega bass, jel moguce da je acoustic poslije ubacivanja patcha nestao mislim vracen na normalu?
Spojio:gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje!Sve to može u jednoj poruci! Koristi opciju "Izmeni"
Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! Naročito onih iznad tvoje i bez ikakve potrebe! Sledeći put brisanje bez upozorenja!
Eto samo jos nesto da pitam, mozda sam naporan ali moram biti oprezan jer sam jedan tel skroz zeznuo. Kada ubacujem main tj. kada micem neki patch
Prvo ubacim main, potom patch koji hocu da maknem, pa hocul da kliknem write script ili flash i hocu li da odaberem quick acess patch ili db2020 security?
Unaprijed zahvalan
e ovo jos nisam video!drug danas uzeo k800 na masci pise vodofon,a ikonice standardne kao na ostalim k800 modelima!zatim vidim maska dobro nelezi ima lufta sa strane pogledam softwer kad pise model k810 kutija naravno nije orginal nije dobio cd.a platio ga 170e sta vi mislite o ovome?u sr.mitrovici je uzet fon,a i znam prodavca.ako me nebude mrzelo okacicu fotke od tog k800 ili k810
shallemne, a jer imas lufta u masci tamo kod ic-e?okacicu fotke bas da vidite.ja sam dosad imao 3 komada k800 ali nist slicno nisam imao,a pogotovo lufta na masci
peky@n93, ja imam malo lufta tu kod IC, tj. nije lepo legla maska i malo me je nerviralo sad ne obracam paznju Onako cu da menjam masku za koji mesec...
Inace nije sa vodafone mreze, original je u pitanju..
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
meni nema nimalo lufta, i moj prvi tel je bio original.....
A sto se tice micanja patcha, ja sam htjeo da maknem samo jedan i uradio sam sve po propisu ali kad sam upalio tel vidjeo sam da ni ostali patchevi vise nisu tu.... Jel to tako treba da bude ili sam ja nesto pogresno uradio?
O boze...
Patch pomeras tako sto kliknes kao da hoces da ga instaliras, onda imas opciju remove patch, tu obelezis i ides flash... Kad zavrsi znaci da je patch pomeren...
ja sam to uradio kao poceo da ga instaliram i potom mi se pojavila poruka YES to REMOVE the patch, NO to APPLY patch ja sam kliknuo YES i potom sam opet ubacio MAIN i to je to
MilančeBGD napisao:
Slobodan_NS, pa moras opet da patchujes main... pa tek onda ubacis patch...
Citiram sam sebe, posto ti izgleda ne znas da citas...
Nisam tebi uopste pisao vec Slobodanu...
Pitao je zasto ne moze da ubacuje patcheve kad flashuje telefon, zato sto je izbrisao patchovan MAIN, pa mora opet da patchuje, i da ubaci quick access patch...
Ako hoces da samo izbrises patch, ides kao da ga ubacis samo stavis Remove patch i to je to...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.