Nokia N95
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- yamaha-tzr50
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 07:09
-
- neaktivan nalog
- Pridružio se: Uto, 25. Okt 2005. 01:19
- yamaha-tzr50
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 07:09
-
- neaktivan nalog
- Pridružio se: Uto, 25. Okt 2005. 01:19
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Ja sam ga (običan N95) imala do pre mesec dana... Slajder sam par puta zatezala, ali je posle tih intervencija bio savršeno utegnut... Što se stanja maske tiče, na jednom mestu se malo skinula boja, ali je to bila baš mrvica... Lično sam bila extra zadovoljna s njim, ali me ipak N95 8GB privukao još više...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Jordan23, imam ja "ličnog servisera"...
... Nikad tel ne bih ga dala u neki servis, ali u ovog imam potpuno poverenje i to što je on radio sa telefonom ne bi ti ni jedan serviser uradio... Zato ti i ne bih savetovala da ga prepustiš nekome na milost i nemilost... Najbolje da potražiš na internetu tutorijale kako su to neki lljudi odradili... Na YouTube ćeš naći dosta Video klipova i verujem da ćeš se i sam snaći...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Jordan23
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 30. Jul 2007. 14:35
Ninolina, pokusacu,hvala na obavestenju....Al imam i ja svog servisera....
Mislim,znam covjeka sve mi daje ispod svake cijene,dobar je sa mojim caletom,tako da i nije bas na milost i nemilost.....
A i svaki tel mi je dosad on popravio,i ni sa jednim nisam imao problema............

N97, iPhone 4 on its way!
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 13. Feb 2008. 20:15
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Jordan23 mislim da tu vrstu srafcigera mozes da nadjes kod kineza ili na nekom buvljaku, ta vrsta srafcigera bi trebalo da se zove TORX.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
-
- Slučajni prolaznik
Bas lepo sto vi to sami radite ili imate privatne servisere, ali ja niti zelim da cackam, niti zelim da dam nekom da cacka ko nije strucan za te stvari. Stvarno bih vam bio zahvalan kada bi me makar neko uputio na neki servis u BG i rekao okvirnu cenu za zatezanje i sredjivanje slajdera posto cu da poludim koliko se ovo klima....
A vi kako te?
-
- Slučajni prolaznik