Nokia N95

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Jordan23
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 30. Jul 2007. 14:35

Post od Jordan23 »

http://www.youtube.com/watch?v=BaEVJeRE8iU

Evo adrese. :D :lol:Samo je jedan mali problem-Na Spanskom je.
N97, iPhone 4 on its way!

AcaNBG
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 13:37
Kontakt:

Post od AcaNBG »

Znam zasto trazim majstora :-D Poslednji put sam nesto majstorisao oko Nokie 8800. Rezultate ne zelim da prepricavam. A slicno je bilo i sa 8910i. Tako da ja u svoje ruke nista ne uzimam :)
A vi kako te?

Jordan23
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 30. Jul 2007. 14:35

Post od Jordan23 »

AcaNBG, prosto je, ja sam to probao, dosta jednostavno ide.Samo nabavi jednu posudu za sarafe jer su mali, pa da ih ne pogubis ko ja, i dobro prouci klip. :D :lol:
N97, iPhone 4 on its way!

MobilManijak
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 13. Feb 2008. 20:15

Post od MobilManijak »

hahaha....ljudi znaju svoj posao :blinky: sreca pa jos nemam bas tolikih problema 8)

elem,koliko vama gura baterija? meni jedva izvuce dan :(

nzb7
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 10:10
Kontakt:

Post od nzb7 »

http://www.youtube.com/watch?v=RRXXxf053do

malo sam se zbunio, kada sam video ovo, a onda se setio BT tastatura :D

ali bas deluje zapanjujuce, to je i jedina stvar koju nokia nije ugradila

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

E aj sad nek mi neko objasni dal je ovo moguce :) izgleda do jaja al mislim... stvarno... jbg,ne verujem bas da je stavljao nov ekran :D :D :D
Nokia E71... Elegant, but deadly

nzb7
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 10:10
Kontakt:

Post od nzb7 »

nije ekran nego Bluetooth keyboard (pa mislim nema sta drugo da bude ) iskreno ? mozda gresim bla bla bla bla bla bla bla .

kapoerista90
Expert
Expert

Post od kapoerista90 »

Pogledajte klip na Youtube-u : "New Touch-screen Nokia N95"

http://www.youtube.com/watch?v=BsK2Agiq ... re=related

blaster90
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Jun 2007. 19:32
Kontakt:

Post od blaster90 »

kapoerista90 napisao:"New Touch-screen Nokia N95"
Sa 5.5 megapixel-a :lol: :lol: :lol: ima jos nekih detalja ali definitivno fake
Poslednja izmena od blaster90 u Sub, 16. Feb 2008. 04:59, izmenjeno 1 put ukupno.

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

ovaj prvi klip je cist FAKE, pa ta je TS zasto onda nije ulazio u ikonice koje su dosta dalje od one u koju je on ulazio, jer bi time morao da dodje do te ikonice sa tastaturom i to bi bilo providno a ovako je ulazio u ikonu odma iznad ove u kojoj je bio, nije pravio vise poteza. moguce je da je to radio i preko drugog telefona, ima programa koji to rade preko BT-a.

ovaj drugi klip nije fake, jer ovo jeste telefon sa TS al nije Nokia N95, vec kinez koji izgleda kao N95, odlika kineskih TS telefona su one dodatne ikonice na displeju, a stylus je uzeo od p990.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

IceNick
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 18. Feb 2008. 00:55

Post od IceNick »

Pozdrav svima...
Na prvu loptu, odlucio sam se za model N95 i probao sam da se informisem na netu o ceni i tu pocinju problemi.....
- Prvi problem je cena, koja na Vasem sajtu nije definisana i varira oko 200E.
Zatim sam poceo da istrazujem i primetio gomilu problema vezanih za ovaj model, sto hardverske sto softverske prirode...
I kao kruna problema pojavio se model N95 8GB!
On me je zakucao... Zaljubio sam se na prvi pogled.... ali vidim da i tu ima jako puno problema vezanih za navigaciju, samo fizicko habanje, pronalazenje orginalnog telefona itd....
Molim vas da imate strpljenja i da mi pomognete savetima kako bih se odlucio oko pravog modela,
Trebaju mi JAKO dobra kamera, dobra organizacja podataka u telefonu (posto imam jako puno kontakata), velika memorija, mogucnost slanja-primanja mail-a, navigacija...
Unapred hvala na pomoci i na razumevanu.....
Pozdrav Ice.... :)
Poslednja izmena od IceNick u Sre, 20. Feb 2008. 06:30, izmenjeno 1 put ukupno.

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sub, 30. Jun 2007. 00:06

Post od Stefan33 »

hmmmm necu da zabusavam,samo da napomenem da cena N95-1 varira oko 400e ,a ne 200 :) ... sto se tice navigacije Nokia Maps je ocajan i strasno neprecizan i nema opciju navigacije bez doplate...
ja sam na svojoj 8gb verziji instalirao garmin mobile xt koji je precizan u milimetar i hvata signal za manje od 30sec,takodje na njemu radi navigacija na srpskom jeziku i mapa Srbije je odradjena do te mere da imaju cak i brojevi kuca. znaci navigacija radi super,to smo resili,memorija,sto se tice kontakata nemoras da brines ima je na izvoz,mail radi super...kamera je super,pogledaj u temi slike sa mob tel,ima ih i sa n95 i sa 8gb verzije... e sad nek te neko posavetuje oko kupovine originala i to,ja sam uzeo u nemackoj ...

preporucujem 8gb verziju jer je mnogo lepsa(subjektivno),ima veci ekran,i DUPLO vise ram memorije,koristio sam oba i dosta se oseti razlika u brzini,bas puno...ni ne primecuje se da koristis symbian telefon...

eto malo sam zakukuljio i zamumuljio :D :D , i neznam kako si mogao da vidis tih 200e za obicnu :D

poozz

IceNick
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od IceNick »

Sta reci... Hvala na brzom odgovoru! :)
Sto se tice cene malo sam pogresio, izvinjavam se... :( bilo je na prvu loptu i stvarno cena varira za N95 288E, a za N95 8GB 264E.
Drago mi je da cujem da se navigacija moze srediti samo ostaje pitanje detalja, gde si to odradio i koliko me ta dorada kosta? Jos je extra i podatak da mail funkcionise besprekorno...

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Stefan33 »

Pa ja sam prezadovoljan kvalitetom izrade N95 8GB,nije mi se nigde ogrebao,mozda malcice ekran,ali skinuo sam zastitnu foliju,uglavno ukoliko lepo cuvas telefon mislim da ne bi trebalo biti problema,to sve o ljustenju i slicnim glupostima su po meni prazne price,nemoram ga bacati na sto i slicno...mnogo zavisi od tebe ,kako cuvas telefon.

Za navigaciju,odradio sam je kuci,sam :D ,a kako ne smem ovde da spominjem jer ce biti ljutnje od modova :D

uglavnom znas na sta mislim,i radi super,teta na srpskom prica: za 1.5 km skrenite levo :D :D :D

e da u levom donjem uglu pokazuje i brzinu kretanja :)

Posle 3310 koji god telefon da uzmes neces pogresiti,N95-1 je odlican telefon,a 8gb verzija je po meni duplo bolja i mislim da vredi doplate,cak su ga i neki modovi zamenili obicnu za 8gb :D :D ...u svakom slucaju ako imas para za 8gb onda ga uzimaj i neces se pokajati imas sve sto ti treba :wink:

pozz,mozda ce neko misliti da je malo subjektivno,ali ja mislim da nije,to je moje vidjenje

kapoerista90
Expert
Expert

Post od kapoerista90 »

OJ OJ OJ GDE TO IMA N95 8GB ZA 265 EURA!?!?! aj reci leba ti,ocu ja da kupim :D nema sanse da je 265,mozda 465 do 500 al 265... ne ne :) glas za N95 8gb :D

boolander
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 13. Feb 2008. 08:29

Post od boolander »

čovek je mislio da cena varira za 265e, to jest da je razlika u ceni između najjeftinijeg i najskupljeg 265e 8)
boolander was here

IceNick
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od IceNick »

Kada si vec pomenuo kvalitet izrade, nasao sam na forumima zamerku na vratanca koja imaju problem sa klimanjem, krckanjem itd…. Kakva je situacija po tom pitanju? Kako sam ja shvatio tu je pitanje srece kakav ce ti telefon zapasti obzirom da Nokia nema kontrolu kvaliteta…? :smutny:

Verujem da se navigacija moze valjano podesiti, samo je potrebno znanja I vestine (provedenog vremena sa telefonom) ali u krajnjoj liniji pa ja sam prinudjen da ga koristim celog dana tako da cu imati vremena da ga extra upoznam. 8)

Sto se tice mog 3310, ne bih ga menjao ni za svo blago ovoga sveta, jer je to telefon koji moze da prezivi nuklearni udar I da I dalje nastavi da radi, ali mi je potreban brz pristup bazama podataka a nije mi zgodno da stalno vucem ``lapic-topic`` tako da moram da trazim alternativu.
:wink:

- kapoerista90 - Pogresno si shvatio pricu, na ovom sajtu cena varira 264-288E, i ja sam se na vreme ogradio da stvarno ne poznajem cene ni trziste jer sam sasvim slucajno jutros zaglavio na netu i resio da uzmem novi telefon tako da celi dan pretrazujem forume i , moras me razumeti, greske znaju da se potkradu....

bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
:: Sony Xperia Z ultra
:: Nokia 7600

Post od bOOdala »

boolander, slazem se sa tobom,ne znam kako drugi na forumu nisu odmah ukapirali... :lol: :lol: :lol: :lol: glas za N95 8gb

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Stefan33 »

Istina je da se slajd pocinje klimati i krckati posle 2 nedelje(meni,nekima i ranije) svima je uglavnom tako...ali pomocu par klipova na youtube-u bude kao nov i to vise nije zamerka :)

LuCiFeRkO
Banned
Pridružio se: Sre, 20. Feb 2008. 10:22

Post od LuCiFeRkO »

Stefan33
ja nemam nikakvih problema sto se tice slajdera...a N95 8GB imam od novembra '07 :uhuh:

Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka i pisanje kompletnog teksta boldovano! Sledeći put brisanje bez upozorenja!

Odgovori