Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Operating Hours
Battery: Nokia Battery BL-5F, 950 mAh
Talk time: GSM: up to 220 min; UMTS: Up to 150 min
Stand-by Time: GSM: Up to 220 hours; UMTS up to 200 hours
Video playback: Up to 5 hours (in offline mode)
Music playback: Up to 14 hours (in offline mode)
TV Play: Up to 4 hours (DVB-H)
Meni se svidja ovaj telefon, na prvi pogled... Kao dozivljaj mi je bolji od N95 8GB. Plus ima malte ne sve funkcije koje postoje danas (drugo je to sto su meni postali interesantni TS i qwerty). Ali batererija! O cemu li razmislja Nokija, da mi je znati...
Pocela je i Nokia kao i Motorola sa RAZR serijom da izbacuje modele koji su po izgledu identicni a sw je takodje manje vise isti!
Baterija je katastrofa!!! Ne mogu da skontam kako nece da stave jacu bateriju o ove telefone!!!??? SE je stavio u onaj W960 bateriju koja izdrzi bez problema 4 dana zahtevnog koriscenja!!! A ovi u Nokii.... UZAS!!!!
Jos nema nikakvih informacija o E71 ali ovaj sto je jutros pricao na Nokiinoj prezentaciji treba da odrzi jos jednu pa se nagadja da ce onda nesto biti predstavljeno od E serije!
Ja i dalje ostajem pri svom misljenju da je ovo odlican telefon i da je nokia napravila dobar potez,sto ce pokazati koliko ce biti prodavan i popularan,znaju oni sta rade
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Baterija mu je previse slaba da bi mu drzala toliku cenu... Ima da zavrsi kao N95. Ne bi me cudilo da i njemu izbace naslednika sa jacom baterijom.
btw. Nadam se samo da ce kvalitet zavrsne izrade da mu bude na visokom nivou.
Drugom ili trecem
btw. Obline N96 me mnogo podsecaju na iPhone... Zaobljeni uglovi. Izgleda da je to neki savrsen oblik kome se tezi, ili ako nista drugo oblik koji je u modi.
Cisto sumnjam da ce n96 dobiti naslednika,jer zamislite kakva bi trebala da bude poboljsana verzija kad je jedina na ocigled za sada vidljiva mana samo ta baterija.Napominjem da se xenon blic tu ne moze nabrojiti jer nokia nepravi direktnu konkurenciju svom camera modelu n82,a videcete da je dual led flash odlicno resenje.A sto se tice te baterije ja mislim da je nokia to svesno uradila,jednostavno morali su negde da zakinu i to naravno s namerom
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Lobachewsky, evo jos nekih infoormacija o datumu prodaje i ceni!
"For those of you eagerly waiting for the N96, Mobile City online seems to have a possible date. They are known for being pretty accurate when it comes the dates that these devices are available and as for the N96 they are expecting it by May 7, 2008. If you are interested in the N96 you might have to mark your calendar for May the 7th. For more info head on to the Mobile City online product page for the Nokia N96 where they plan on selling it for about $799.99. Are you getting the N96?"
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.