Ja imam N73 vec neko vrijeme i opet bi se odlucio za njega umjesto K850i...... meni se jednostavno ne svidja izgled a sto se tice funkcija oni su tu negdje, kamera bolja na SE, symbian na N73 kao i stereo zvucnici koji su po meni veoma dobra stvar dok su kod SE mono i sve je manje vise isto osim cijene..... (doduse je SE nesto brzi jer nema symbian). Ali u svakom slucaju bi ti ja preporucio da sacekas jos malo ili ako ti nije problem da uzmes N82 ili eventualno N95 (ako ti se vise svidja slajder, ali ti opet preporucujem N82). pozz
MilančeBGD
Ovako uzela sam k850 tastatura super ekran isto cam bruka dobra zvuk vrh melodije za poruke ne mogu druge sem ponudjenih al to nije bitno tolko fon je extra
Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka, naročito ako odgovor nema nikakve veze sa citiranim tekstom!!! Sledeći put brisanje bez upozorenja!
Ne moze?? Zar nema poslednja melodija opciju Replace.
Probaj da nadjes neku mp3 i onda more, pa use as message...
Cestitke i da te sluzi ocekujemo neke fotke.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Po meni napravila si dobar izbor jer mislim da je za vecinu cura k850 bolji izbor...
Mada znam da ja licno vise nikad u zivotu necu kupiti dumb telefon, imam N73me i toliko sam postao zavistan od symbian aplikacija da jednostavno ne mogu da zamislim sebe da nosim telefon koji ga nema...
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
K850i bi bio i moj izbor. Mislim da si izabrala bolji telefon. Sta ce ti ta velika Nokia.
A sto se tice sms tonova, sigurno se moze postaviti neka Mp3 melodija. Nades neku Mp3 melodiju koja ti odgovara odes na More ( ili Jos ) i stavis opciju use as message tone.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.