K750, diskusija, pitanja i odgovori

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Odgovori
McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

kingpin_se750,bezveze dajes kes kad to naj opustenije mozes sam da uradis! :roll:
Aj da je nesto teko pa ajde,al ovo je stvarno lako,samo malo procitaj vec napisana uputstva i ne mozes da omanes,a ako i omanes nekim slucajem,probas ponovo i to je to! :wink:

Sabbath999
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 21:30

Post od Sabbath999 »

dodje dovde i tu sam jednom cekao 20 min.
a drugi put kad sam ponovio flashovanje ostavio sam ga 3-4 sata on se nije pomjerio odavde stoji na prebacivanju 1/2 flashblocks...sta da radim??!!!

http://img207.imageshack.us/img207/9480/13256383qk7.jpg

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Jel si probao neku drugu verziju XS++ ?? :roll:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Sabbath999
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Sabbath999 »

nisam...koju mi preporucujes??ovo je valjda v2.2 :?

U ostalom nakon prvog fleshovanja telefon ne moze da se upali...sta bi to moglo biti??? :?

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Probaj 3.1 ili mozda neku stariju :roll:
Vazno je da ga XS++ prepoznaje :) ako ga prepoznaje onda je sve ok, samo ti njega flashuj lepo...

Sabbath999
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Sabbath999 »

Hvala ti probat cu,ali mislim da cu ipak morati da ga odnesem na popravku kod nekog ko to bolje zna...hval u svakom slucaju :)

dusan_se_k75i
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 10. Feb 2008. 07:52

Post od dusan_se_k75i »

Zna li neko ima li neki pdf reader ili viewer za k750i. Ovo pitam jer sam kod druga na njegovom EF81 video i super je stvarcica .

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

dusan_se_k75i u ovoj temi ces naci odgovor na tvoje pitanje:
viewtopic.php?t=10544
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

batat
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 07:36

Post od batat »

Imam jedan problem ja sam moj K750i pre mesec dana fleshovo ubacio sam srpski meni i sad imam problem kad udem u media plejer i vise puta izlazim ulazim on mi vrati sliku media plejera onu sivu a ja sam ubacio narandastu !
I nije samo to kad mi se to javi onda kad slikam on uopse nepamti sliku vec izade u meni koda i nisam slikao!
Zato vas molim da mi neko pomogne jer mislim da prodajem mob. !

Unapred hvala.........

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Mislim da bi ti najbolje bilo da ga ponovo fleshujes! :wink:

rexD
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 05. Nov 2007. 03:51

Post od rexD »

Navika je cudo. Radio sam master reset telefona i posle mi se pojavljuje onaj mali pravougaonik oko signala u gornjem levom uglu, kako da ga uklonim i ostane samo signal.
Ranije je bilo ovako http://www.mobilnisvet.com/mobilni-slik ... n/K750i/4/
sada je ovako http://www.kingmobilephone.com/kingmobi ... _W800i.JPG

Molim pomoc.

Bekra
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 23. Avg 2006. 02:27

Post od Bekra »

To iznad signala nije pravougaonik, vise lici na neki trougao ili tako nesto.
Ja mislim da se to na k750 resi tako sto udjes u: Settings/Connectivity/Data Comunication/Preferred service/ obelezis GSM ONLY (ili CS only), od verzije softvera zavisi sta ce ti od ova 2 pisati

rexD
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od rexD »

Bekra: Hvala care puno, stavio sam GSM ONLY i sve je po starom. A ja mislio da se nesto zeznuo softver.
:D

Imam jos jedno pitanje. Postoji li mogucnost da se na telefonu udje u neku opciju i vidi pretplatnicki broj telefona (sim kartica)? Cini mi se da sam to negde video.
Hvala.

Spojio:gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje!Sve to može u jednoj poruci! Koristi opciju "Izmeni"
Sledeći put brisanje bez upozorenja!

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Pa pritisnes +/- i tu bi trebalo da pise broj telefona sim kartice koja je trenutno u telefonu... :roll:

rexD
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

...

Post od rexD »

Ako je +/- isto sto i settings>general>phone ststus, a ocito jeste. Onda je telenor, ili da budem precizniji, posto ne znam kako je kod ostalih, dakle na moje dve telenorove kartice (jedna je od skoro postpejd, a druga pripejd 062, na ovoj prvoj sigurno sam do pre nekih 15 dana mogao da vidim i tel. br.) ova mogucnost ukinuta. Sad sam ubacio jednu karticu mt:s i broj se vidi, dok se kod vip pripejd ne vidi. Izgleda da ovo zavisi od operatera, stim sto je po mom iskustvu telenor od skoro ukinuo ovu mogucnost. Sta ti znam. :ohmy:
Poslednja izmena od rexD u Ned, 24. Feb 2008. 03:00, izmenjeno 1 put ukupno.

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

rexD evo, mozda ti sad bude jasnije:
rixxon
Prikazuje se u statusu (bočni taster +/-) samo pod uslovom da je unet u CONTACTS/OPTIONS/SPECIAL NUMBERS/MY NUMBERS/MY MOBILE.

Prilikom promene SIM kartice telefon bi trebalo da automatski koriguje taj broj, ali to zavisi od SIM kartice!!!

Konkretno, na K750 kad ubacim staru 064 karticu on obriše MY MOBILE, ali ne upiše 064xxxxxx. Kad vratim 063 (nešto novija) on upiše 063xxxxxx.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

rexD
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od rexD »

Hvala svima sredjeno je.
Moze li da se podesi da ostane sat na displeju kada se udje u meni (gore desno pored baterije) kao kod K800i ?
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-slik ... n/K800i/2/
:unsure:

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 18. Jun 2006. 11:24

Post od rixxon »

rexD, ta fora sa malim satom pored baterije je ubačena u SW kod novijih generacija telefona (K800, K550.....). Kod K750 ne može da se podesi, ali postoji peč koji se ubaci, pa se dobije slična stvar. E sad, o peču ću nekom prilikom kada budem imao malo više vremena.
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...

srdjann
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 29. Feb 2008. 05:03

Post od srdjann »

Da li je moguce podesiti [patch-ovati] K750 tako da po default-u prikazuje veliki sat, kao sto to npr radi w850 ?

Da li je potrebno za bolji kvalitet slika slikanih kamerom promeniti ceo FW, ili se u postojecem moze primeniti samo cam driver [citao sam prethodne stranice ali ovo mi bas nije najjasnije]

Da li je moguce rotirati sliku na samom telefonu, da bi npr contact picture bio uspravan?

Hvala

igicoco
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 16. Jun 2006. 10:46

Post od igicoco »

el moze neko da mi kaze koji je poslednji tj najnoviji softver za k750 ... nisam ga menjao 2god pa da vidim el ima nesto novo -- a da i kako da vidim koji mi je sowtver zaboravio sam onu sifru...

Odgovori