Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
E aj nek mi neko rekne,sta bi? jel predstavljena crna N82? ako nije,se zna kad ce? Ocu da znam... za 2 nedelje cu verovatno da odem pa da znam jel da cekam ili ne...
kapoerista90, prema informacijama sa neta najverovatnije ce u prodaji biti u aprilu! Nije predstavljena u Barseloni ali ce uskoro biti CEBIT pa mozda tamo bude predstavljena crna verzija!
Da li kod N82 mozete selektovati vise poruka odjednom u inboxu npr. pa da ih prebacite u neki drugi foler? Znam da moze preko Options>Mark ali da li moze i sa zamjenskim tasterom za olovcicu?
Pitam jer vidim da N82 nema olovcicu i ne znam koliko je to ogranicavajuce u radu s njim...
"Cuda nisu u suprotnosti sa prirodom, nego sa nasim saznanjima o prirodi."
vizi, naravno da je moguce,funkcije taster olofka kod n82 preuzima taster taraba ili zvezdica,tako da je tu funkcionalnost nepromenjena.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Pa jeste sa okrnjenom funkcionalnoscu. Ima programa koji za shortcutove podrazumevaju olovcicu + neki taster, na telefonima bez pen tastera to nije izvodljivo.
Pa jesi li ti probao to ili pricas napamet?Ako funkcije tastera olofka preuzima taraba,ne vidim zasto ne bi moglo da funkcionise i u tom slucaju.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sale_M napisao:...Pa jesi li ti probao to ili pricas napamet?...
Čovek ne priča napamet, i za tvoju informaciju- U pravu je. Isti je slučaj i na mojoj E51! Neki programi ne funkcionišu baš najbolje sa (#) umesto sa olovčicom.
IDzO, Ma sve ce se to optimizovati kroz nove verzije programa kod kojih je pencil neizbezan za upotrebu.
Da li da kupim Nokia N-82 ili Nokia N-95 8GB ,veoma se dvoumim i nikako ne mogu da se odlucim. Jel moze neko da mi navede prednosti i mane i jednog i drugog modela i koji ima bolju kameru ,odnosno video mod koji mi je veoma bitan
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.