Da li kupiti NOIKA3200?
Da li kupiti NOIKA3200?
Trenutno sam u dilemi, neophodno mi je da kupim telefon , uopste nisam siguran koji, a naravno sada je tu i problem novca ,dopada mi se Nokia 3200 zato sto je neobicna, da li cu pogresiti ili mi predlazete neki drugi telefon u toj kategoriji mislim na cenu.
3200? Možda i jeste prevaziđen, ali za 100 i koji evrić teško da će kupiti bolji fon od njega... Mali telefončić, kamerica, radio, Edge... Kud ćeš više? Nije ti loš izbor...
Dosta dobar izbor za te pare je i SE T610 (ili T630 - za malo više para),.
Još bolji, po meni, izbor je polovan ali dobar 3650 (ili bar 7650)... Uz malo sreće, trebalo bi da ga nadješ za te pare... Jedino što je mnogo glomazniji (ne previše) od 3200, pa ako ti to ne smeta...
Dosta dobar izbor za te pare je i SE T610 (ili T630 - za malo više para),.
Još bolji, po meni, izbor je polovan ali dobar 3650 (ili bar 7650)... Uz malo sreće, trebalo bi da ga nadješ za te pare... Jedino što je mnogo glomazniji (ne previše) od 3200, pa ako ti to ne smeta...
Kazes da ti je neophodno da kupis mob....
Da li si vec imao\imas fon?
Ako si imao,onda bi bilo bolje da kupis neki Smartphone (ukoliko nisi novcano ogranicen) a posto kazes da jesi,onda mozda (kao sto je vec receno) uzmi polovan 3650 ili N-gage,ukoliko ti nije vazna velicina\debljina\tezina....
Ako ti treba obican fon,onda je mozda bolje za te pare uzeti 3200.Ima radio i kameru,pa ako ti to treba uzmi ga.
Da li si vec imao\imas fon?
Ako si imao,onda bi bilo bolje da kupis neki Smartphone (ukoliko nisi novcano ogranicen) a posto kazes da jesi,onda mozda (kao sto je vec receno) uzmi polovan 3650 ili N-gage,ukoliko ti nije vazna velicina\debljina\tezina....
Ako ti treba obican fon,onda je mozda bolje za te pare uzeti 3200.Ima radio i kameru,pa ako ti to treba uzmi ga.
I have nothing to say...