Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
plmm napisao:Molim nekog tko ima ovaj telefon da mi kaze jel postoji opcija da se poruke sa SIM-a prebace u telefon.
naravno da postoji opcija,pa to ima i na najobicnijim telefonima.Ja sam bas prebacio nekih 5-6 poruka,i ne razumem zasto te to toliko brine.... mora da su to sve neke HOT porukice,koje ti trebaju za buduce dane
jaooooooooooooo nemas pojma kako si me sad obradovaooo... ma nisu hot poruke, nego imam neke jako drage poruke na starom mobitelu, pa cu ih sad preko sim-a prebaciti u 6500 slide. jedino mi cudno sto su u mobisu rekli da ne moze
Moze bre... samo trebas videti koliko ti stane poruka na SIM,mozda neces moci sve odjednom.... i poruke se prilikom kopiranja sam smeste u folder Memorisane poruke.. a tim iz Mobisa reci da nemaju pojma
ma morat cu na par puta prebacivati, posto mi stane 20 na sim. hvala puno ma bas su bezveze ti u mobisu, mozda im se nije dalo previse razmisljati pa su rekli samo NE
dobar telefoncic, perfektan dizajn jedino tezina zna da malo pokvari opsti utisak. kamera sasvim ok,maltene kao na n73,video malo sporiji ali prihvatljiv. zvucnik sa obzirom na mono i vise nego zadovoljavajuci,brzina extra,softver verzije v 04.84 od 5.12.07 radi fenomenalno,baterija sasvim ok,kuciste neprikosnoveno,mreza odlicna,opcije manje-vise standardne za ovu klasu (pregrst),ekran vrhunski,jedino pomalo zeza onaj senzor svetlosnog ambijenta pa u mraku malo vise smanji osvetljenje ekrana ali ne smeta a i dodatno stedi bateriju.....
Zna li neko da objasni zasto je cena ovom modelu toliko pala i to brzo? Juce sam u comtrejdu video da su i oni snizili cenu tako da je isto novca koliko i 6500c. Svidja mi se tel. hocu da ga kupim ali sam skeptican
Tomislav, sto se tice ovog modela mislim da nema razloga da po bilo kojem pitanju budes skeptican...tel je odlican za taj novac...
Ako ti je u planu da ga uzmes,slobodno jer mislim da je ona pravi izbor za taj novac
Ja sam posle mesec dana prezadovoljan jedino zasta cu ga menjati je mozda iPhone al trenutno nemam potrebe za tim mozda kad izadje nova verzija iPhone-a sa vecom memorijom.Al ja iskreno nisam primetio da ovaj senzor radi
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
Razmisljam da kupim ovaj fon,pa me zanimaju neke stvari
.1Posto bih ga koristio i za slusanje muzike interesuje me kakav je dozivljaj slusati muziku preko ovog modela,da li ima ekvilajzer i da li on doprinosi stvarnoj promeni zvuka ili je to samo sminka?Kakav je zvuk u odnosu na n73 music?
2.Kakav je kvalitet videa,da li je primetno bolji u odnosu na snimke koje pravi n70,n73,n80,n91?I da li je dobar zvuk prilkom snimljenog klipa,jer je na n73 dosta slab.
3.Koje su generalno mane ovog telefona i da li ima nekih zbog kojih ne bi trebalo da uzimam ovaj fon?
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sale_M, ako već imaš n73me onda NE (osim ako te symb zamorio), ali kao sekundarni fon (hmmm, cena...?) DA.
EQ postoji naravno i ima debele razlike na podešavanju, n6280-6288 to je to Po meni je jedina mana "krckav" donji deo (zelen i crven taster pri otvorenom slajdu)
madness99 napisao:Al ja iskreno nisam primetio da ovaj senzor radi
E ja ga primećujem non-stop i užasno nervira, bolje da ga nisu ni stavljali, kao "štednja baterije", daleko mi šteker za struju...
Vlado sve si mi reko a nista nisi rekao
Znaci interesuje me da li je music player u najmanju ruku zadovoljavajuci i da u kombinaciji sa nekim kvalitetnim 3.5mm sluskama daje kvalitetan zvuk?
Kakav je kvalitet videa u odnosu na rezoluciju 352*288 piksela mp4 format u kojem snimaju symbian nokie gore pomenute?
I da li je audio kvalitet prilokm snimljenog klipa zadovoljavajuci tj. da li je dovoljno dobar jer na n73 imam upravo problema sa tim?
Veoma su mi bitne te stvari pa ako mozes da mi konkretno odgovoris.
Pozdrav
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Pa da bih ti tačno odgovorio morao bih da imam i n73me a kao što vidiš u "potpisu", nemam. Jedino ako te zanima razlika muzike u odnosu na w950 Generalno je zvuk sasvim dobar i glasan, naravno uz kvalitetno obrađen MP3 i što bolje slušalice.
Sa videom nisam imao posla (al'kontam da je ipak 640x480...znaš i sam), nadam se da će ti pomoći neko sa iskustvom oba ova telefona.
Ćao ljudi
juče sam uzeo ovaj aparat i stvarno je super.
Zanima me par stvari pa ako neko ima volje i vremena bio bih mu veoma zahvalan
1.Za šta služe aplikacije DOWNLOAD,PRESENTER i SEARCH u opcijama applications-collection
2.Da li postoji mogućnost da se u plej listu u music player-u ubaci ceo folder sa pesmama? imao sam SE K750i i mp3 sam delio po folderima tip house,domaca,strana... pa me interesuje
Te aplikacije što si dobio možeš slobodno da brišeš , "download" aplikacija služi za download (o, gle čuda) sa nokia net-a, uglavnom onog što već imaš (e da, možeš i da se zezaš sa čuvenim nokijinom "MOSH" (razmena app) pokušajem ), "presenter" je za kontrolu PC-a putem BT (mislim da treba da skineš i program za PC, to sa nokia.com, nije problem).
Kad napraviš plej listu moguće je ubaciti ceo album u nju (a ne pesmu po pesmu, ako si na to mislio).
cao ljudi , imam pitanje za Vas , da li se jos nekom desava da zvuk u slusalici zvuci kao iz dubine ne svaki put , ali nikad nije kristalno cist ? Malo me to iritira , inace super tel.
Vlada zem,hvala na objasnjenju. Buco,postoji opcija,podesavanje,podesavanje telefona,podesavanje poziva,mislim da je tako,opcija se zove voice clarity ili sl. za cistotu razgovora.Pokusaj da aktiviras mozda pomogne.POZz
tigara,tesko da moze po fabrickim mogucnostima,posto je java telefon...
Aplikacije postoje,ali nisu bas najbolje odradjenje (mislim samo da postoje app za word i excel...),ne mogu svaki dokument da otvore,cesto baguju itd
Fabrički ne, možeš da ubaciš aplikacije tipa DocViewer, MiniExcel, MobiWord, Mobilepdf (iliti pdf for Java), ali kao što loki13 reče nije to to, umeju da baguju, ograničenja u memoriji fajla itd.
imam dva pitanja.....do sada sam imao neku simensovu krntiju...hocu da uzmem ovaj fon,ali me zanima:
1.da li mogu da se instaliraju msn i real player???? i
2.imam neki program koji zahteva java ili symbian platformu,pa se pitam da li ce moci taj programcic da radi na ovom fonu???
ricpe92
1. msn mozes posto ga imas kao java aplikaciju zasebno ili u paketu sa ostalim messengerima
2. mozes samo java aplikacije/igrice a ostale koje su za symbian neces moci
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.