Qtek 9090 (SPV M2000)
- bOOdala
- Mobil poznavalac

- Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
- :: Sony Xperia Z ultra
- :: Nokia 7600
Qtek 9090 (SPV M2000)
Da li SPV M2000 (qtek 9090) ima wi-fi...trebam da ga uzmem....hitno!!!!

- vlada1970
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
bOOdala, pa ne znam gde uzimash telefon ali evo sad ga pogledah na netu i bash mi se svidja fon . I funkcije su mu strava . i svuda pishe da ima WiFi . Ako ga uzimash i placash preko neta , konsultuj se sa tim od koga uzimash da li ima wifi , a ako uzimash od nekoga odavde , isto pitaj . Ko pita ne skita .
Sve zavisi na koji nacin uzimash i placas ? Da li dajes lovu unapred ili prvo imash mogucnost da vidish proizvod ?
Sve zavisi na koji nacin uzimash i placas ? Da li dajes lovu unapred ili prvo imash mogucnost da vidish proizvod ?
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
- kapoerista90
- Expert

- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- tomas.hokenberi
- Moderator

- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
rayatz, A kako si instalirao Windows Mobile 6.5 kada Windows Mobile 6.5 jos uvek nije izasao? Prvi WM 6.5 uredjaji tek treba da se pojave drugoj polovini 2009.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- tomas.hokenberi
- Moderator

- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
rayatz, Naravno da ces firmvare instalirati preko USB-a nisam to pitao.
Koliko ja znam u ovom trenutku ne postoji u prodaji telefon koji koristi Winodws Mobile 6.5 posto WM 6.5 jos uvek nije 100% zavrsen. Pregledao sam link koji si dao. Zanima me sta je izvor za WM 6.5 PDA ROM posto finalna verzija WM 6.5 jos uvek nije dostupna.
Koliko ja znam u ovom trenutku ne postoji u prodaji telefon koji koristi Winodws Mobile 6.5 posto WM 6.5 jos uvek nije 100% zavrsen. Pregledao sam link koji si dao. Zanima me sta je izvor za WM 6.5 PDA ROM posto finalna verzija WM 6.5 jos uvek nije dostupna.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Steve Ballmer Confirms Windows Mobile 6.5
Expected to be launched in 2009
rayatz, koje su još razlike na beti, jel'ima ono "saće" na start meniju...
Expected to be launched in 2009
rayatz, koje su još razlike na beti, jel'ima ono "saće" na start meniju...
brno imas srece sto sam danas dobre volje
Evo ovako ,pre Upgradea za Blue Angel izbaci SD i Sim karticu.Spoj racunar sa PDA.Pritisni sledece tastere ovim redosledom power+record and reset.Sve zajedno ! Preces u takozvani bootloader MOD.Ako ti se pokaze na ekranu Serial v2.0 ,onda je u redu ,ako se ne pokaze (obrati mi se na PP) ,zatim ako si video to ,idi u Windows Task Manager na PC i kiluj sledece procese jer ako su ukljuceni ne mozes da instaliras Cooked Rom ! (active sync problem) ! Kiluj wcescomm.exe" and "WCSEMgr.exe".Zatim posle toga ti krece pravi upgrade ,ukoliko si skinuo neki cooked Win 6.5.x renamuj folder u 28008.Imaces 2 fajla ! *.nbf i MAupgradeut_noID.Pokreni MAupgradeut_noID.Videces progress bar (od 0-100%) na telefonu.Nakon zavrsetka odradi jos 1 hard reset tako sto ces kliknu reset+power and record+camera.Pisace ti
Enable_Kitl: NO
Clean Registry Hive: YES
Format Storage: YES
Pritisni taster za MAIL da bi potvrdio DA.Posle toga mozes vratiti SD itd itd itd ,odradi Allingment ekrana i to je to.Ne znam koliko si me razumeo ,ali nije toliko tesko koliko izgleda.
@DODATO : Evo ti jos jedna pomoc !
http://www.mediafire.com/?iyjykynwzjj
Ovo ti je PDF upustvo (otvori u Adobe Readeru !) Imas slike i tekst ! Uzivaj,poz.
Enable_Kitl: NO
Clean Registry Hive: YES
Format Storage: YES
Pritisni taster za MAIL da bi potvrdio DA.Posle toga mozes vratiti SD itd itd itd ,odradi Allingment ekrana i to je to.Ne znam koliko si me razumeo ,ali nije toliko tesko koliko izgleda.
@DODATO : Evo ti jos jedna pomoc !
http://www.mediafire.com/?iyjykynwzjj
Ovo ti je PDF upustvo (otvori u Adobe Readeru !) Imas slike i tekst ! Uzivaj,poz.