Pa sta znam.... Vredi i ne vredi... ne dobijas nista novo sa 6300... Osim boljeg ekrana... Al samsung ima bolju kameru,bateriju,zvuk... I lepsi je,bar meni... Prakticno ti dodje na isto...
vladojuve, po meni se isplati,menjati polovan telefon za ganc nov,koji je pritom u istij klasi uz tako malu doplatu je veoma isplativo....
A po meni 6300 je neuporedivo bolji od d600 + je i noviji telefon
-monoblok
-ekran
-fm radio
-nema samsungove nelogicnosti
meni se mnooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooogo vise svidja samsung d6oo, a imao sam oba modela, razlike su minijaturne.. jedino ako hoces za promjenu novi mob, mada ces se kajati ako zamijenis za 6300. po mni..
vladojuve, Takode mislim da ces se kajati ako d600 zamenis za 6300. Pre svega neces biti zadovoljan sa baterijom. A nedobijas nista bolji telefon nego sto sada imas. Shvatam da dosadi jedan te isti telefon, ali onda razmisli bolje o nekom drugom modelu. Na primer neki Sony Ericsson
vladojuve, Menjaj slobodno,ne znam kako je kod tebe ali na D600 je ooocajna baterija jeste da nije bas sjajna ni na 6300 ali makar imas neke prednosti sa 6300 koje vec loki13, naveo.Slobodno menjaj.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
Ne razumme zasto stavljate da je monoblok prednost? Ja bih pre zadrzao D600 licno misljenje da je bolji i lepsi, ako pitas da li ti se isplati zamena, definitivno. Cena im je slicna pa tako ispada da si za 6 meseci izgubio samo 20e (ne racunam pad cene).
LittlePrince, pa zato sto je svaki pokretni deo na telefonu podlozniji kvarenju,pogledaj samo koliko se procentualno vise kvare slajderi,preklopi,sviveli itd,najcesce im riknjava flet kabel,a tu zamena ide i do 40-50e...
LittlePrince, izgleda da si ignorisao moj tekst iz zagrade... loki13 je pogodio srz, da ostavimo po strani estetske ukuse (o kojima, po ko zna koji put receno, ne treba raspravljati)...
6300 je daleko bolji po meni, iz svih razloga navdenih u prethodnim postovima. Takodje bih da dodam da mu je prednost sto je Nokia Jednostavno ne volim Sljamsung-ov meni kao ni kod SE (odnosi se na JAVA telefone). Vrlo ruzan i nelogican.
Naravno da je sve ovo subjektivno, objektivno neku veliku dobit neces imati, ali ni neki veliki gubitak. The power is yours!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.