Pimp my phone!!
E, o ovome vam ja pricham:
http://www.crystalicing.com/gallery.asp ... %20Gallery
Ovo su dobro "ispimpovani" phonovi!!!! Ukrasheni swarowski cristalima!!!! Mada, za nas srbe je to iznad budzeta (bez uvrede), ali zato, imate na svakom buvljaku i kinezima ovakve kristalchice! Samo ih treba naci! Velichina i zeljena boja.... To cu bash ovih dana da potrazim..... A onda sam...

http://www.crystalicing.com/gallery.asp ... %20Gallery
Ovo su dobro "ispimpovani" phonovi!!!! Ukrasheni swarowski cristalima!!!! Mada, za nas srbe je to iznad budzeta (bez uvrede), ali zato, imate na svakom buvljaku i kinezima ovakve kristalchice! Samo ih treba naci! Velichina i zeljena boja.... To cu bash ovih dana da potrazim..... A onda sam...

- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Ovi telefoni sa ovim sljastecim kamencicima je jedno veliko s**nje!
Na se jedino mogu paliti Ameri i ostali iskompleksirani dripci kojima je jedino vazan izgled a ko sisa kakve su ostale osobine!
Ovo naski je lepse, uzmes tel razvalis ga celog, pa ga sredis i srecan si kao da si kupio novi!!!
Na se jedino mogu paliti Ameri i ostali iskompleksirani dripci kojima je jedino vazan izgled a ko sisa kakve su ostale osobine!
Ovo naski je lepse, uzmes tel razvalis ga celog, pa ga sredis i srecan si kao da si kupio novi!!!

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Ja krecem u pinpovanje Nokie N-Gage, ugradnja kamere, baterije radjne po narudzbi, promena svjetla ispod tastature, zamjena procesora, ugradnja oooogromnog zvucnika na pozadini telefona, radjenje aluminijumske maske... sve ce da koshta oko 300, a namjeravam da ga prodam 500-600.
Ako neko ima neke predloge, napishite, josh projekat nije poceo...

Ako neko ima neke predloge, napishite, josh projekat nije poceo...

Primarno:Nokia N97 black, full + 8GB
8910, 8850, 8210, 8310 i 7710
Mogao bi da mu stavis displey vece razolucije (240x320) sa touch screen i da mu "usadis" OS windows mobile 2006.
Ja ti zelim puno srece u radu, ali mislim da je to sve gotovo nemoguce izvesti cak i ni u snovima.
Ako uspes, evo mene kod tebe sa N73 

Poslednja izmena od milann u Čet, 28. Feb 2008. 22:49, izmenjeno 1 put ukupno.
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Leonel, ti to izvedes, ja se postavim na trepavice, i donosim ti moje telefone da ih budzimo. Zelim od 3300 da napravim MP4 player, a od Panasonic GD76 remote surveillance kameru (u tu svrhu treba da se ugradi ekran, kamera, WiFi, baterija... i nacicemo jos stogodj)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Ne ljudi, ne shalim se, ali, vreme ce pokazati.
Hardver pimping:
-Ugradnja zvucnika na poledjini telefona, ili eveontoalno voofera ako ga nadjem toliko malog.
-Ugradnja nekoliko lampica, nishta narocito, LED diode
-Neshto cu da uradim sa maskicom, josh ne znam shta, mozda padne neko farbanje...
-Nashao sma tipa koji ce da mi izlije od aluminijuma maskicu, radi gravure
-Promjena svjetla ispod tastature, ako nije zelena-ima da bude!
-Ugradnja kamere...Ja se nadam da cu se dokopati neke preko 1.3 mpx sve preko je loodilo! Cak nokia ima one njihove kamere na ugradnju, ili shtali vec, mozda to uzmem
-Promjena baterije na 1200 mAh, radjena po narudzbi
- ...
Softver piping:
-Promjena procesora, stavljanje boljeg, moguce sa N70
-Promjena ekrana ( neko je pogodio- ide 240x320) ali nece biti touch screen
-Ono shto najvjerovatnije nece biti je promjena OS-a, jer se u to slabo razumijem, ne znam u kom dijelu telefona se i nalazi OS... Mozda se malo raspitam, ko zna...
Najteze ce biti:
-Ugradnja kamere ako ne bude da se kupi
-Ugradnja zvucnika, mada je to tehnicki izvodljivo, josh ne znam kako da ga pricvrstim...
-Promjena ekrana... nocna mora...
-Procesor, ne moram ni da pricam...
Ostalo? Ko` iz pi*ke, da oprostite, ima da bude bez problema...
A ono shto bih volio je da promjenim OS telefona... eh... ali teshko... `em ja ne znam - `em ne znam nikog ko zna - `em sumnjam da to iko radi u CG...
Slike ce biti postavljane blagovremeno, nishta ne brinite...
Mozete vec da trazite kupca
Anyway... komentarishite! Shta bi ste vi uradili? Na shta da pazim... i tako to...
Vozdra...
Hardver pimping:
-Ugradnja zvucnika na poledjini telefona, ili eveontoalno voofera ako ga nadjem toliko malog.
-Ugradnja nekoliko lampica, nishta narocito, LED diode
-Neshto cu da uradim sa maskicom, josh ne znam shta, mozda padne neko farbanje...
-Nashao sma tipa koji ce da mi izlije od aluminijuma maskicu, radi gravure
-Promjena svjetla ispod tastature, ako nije zelena-ima da bude!

-Ugradnja kamere...Ja se nadam da cu se dokopati neke preko 1.3 mpx sve preko je loodilo! Cak nokia ima one njihove kamere na ugradnju, ili shtali vec, mozda to uzmem
-Promjena baterije na 1200 mAh, radjena po narudzbi
- ...
Softver piping:
-Promjena procesora, stavljanje boljeg, moguce sa N70
-Promjena ekrana ( neko je pogodio- ide 240x320) ali nece biti touch screen
-Ono shto najvjerovatnije nece biti je promjena OS-a, jer se u to slabo razumijem, ne znam u kom dijelu telefona se i nalazi OS... Mozda se malo raspitam, ko zna...
Najteze ce biti:
-Ugradnja kamere ako ne bude da se kupi
-Ugradnja zvucnika, mada je to tehnicki izvodljivo, josh ne znam kako da ga pricvrstim...
-Promjena ekrana... nocna mora...

-Procesor, ne moram ni da pricam...
Ostalo? Ko` iz pi*ke, da oprostite, ima da bude bez problema...

A ono shto bih volio je da promjenim OS telefona... eh... ali teshko... `em ja ne znam - `em ne znam nikog ko zna - `em sumnjam da to iko radi u CG...

Slike ce biti postavljane blagovremeno, nishta ne brinite...
Mozete vec da trazite kupca

Anyway... komentarishite! Shta bi ste vi uradili? Na shta da pazim... i tako to...
Vozdra...

Primarno:Nokia N97 black, full + 8GB
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10