Mladjo, crko mi je mikrofon na HTC Magician-u (Dopod 818 / Q-tek S100 / T-Mobile MDA Compact / O2 xda II mini / i-mate JAM)! Ajde vidi ako mozes to da mi nabavis.
Hvala!
ljudi, imam problem sa HTC S710, ili drugacije VOX, pukao mi je flet na kursoru ili joystiku, tako da bih najradije kupio celu flet tastaturu koja ide ispod dugmica ili tataturu sa dugmicima i fletom ili celu prednju masku sa plastikom koja ide preko ekrana i tastaturom sa fletom i dugmicima i kursorom, neko mi je rekao da je u katalogu oznacen kao RIGID FLEX BOARD 51h10053-00M. inace je telefon extra. Video sam da neki kukaju da se plase da ce im puci flet od qwerty tastature ali to su gluposti, rasturio sam telefon u najsitnije delove i video kako funkcionise, ma nema sanse da ostanete bez fleta, preporucio bih ga svima,MOLIM ZA POMOC U VEZI PREDNJE TASTATURE, znam da je ima jer sam kolegi pomogao ranije da nabavi tastaturu za qtek 8310.pozdrav svima...
da li neko zna gde mogu da se kupe slušalice za htc s710? konekcija je mini usb ali ne bih adapter,ruzno izgleda.ili jos bolje,preporucite mi neke dobre sluske sa mini usb.
@icebreaker: ako je problem u pogresno naflashovanom radio-romu, problem je piece of cake i sredi se za par minuta, ali ako je hardware u pitanju, onda... Neka neko drugi odgovori, ja ne bih znao sta da radim.
Nisam siguran, pogledaj u malim oglasima ima ih dosta, kao sve radi samo nema GSM signal... Mislio sam da nije to neki uobicajeni problem prilikom flashovanja... Ako je to otklonjivo, 140€ + fash... uopste nije mnogo za taj PDA.
Eeee, da znate kako je kupati se u zaladjenom jezeru...
vidite ovako to kod nas na oglasima pojavljuju se 2problema sa signalom prvi je momak koji prodaje qtek 9600 radjen za americko drziste zbog toga taj pda neradi na nasim frekvencijama i nema mu spasa,radi samo u nekim delovima grada bg i ns.Drugo najveci problem kod qtek 9600 kad se pogresno flesuje npr krenu da flesuje radio rom(gsm) za qtek 9000 u qtek 9600 i onda mu softverski ubiju gsm i telefon nema vise funkcije telefona i izgubi imei broj i mozete ga koristiti samo kao pda. Takva stvar takodje nemoze da se resi jedino slanjem u htc ili imei*check servis ili igrom slucaju da uspe da progura neki flash da to oparivi mada takvih slucajeva ima milion u svetu mozda jedan od 100 slucajeva uspe da oporavi gsm ponovim flesovanjem telefona. Radeci ovaj posao vec 8godina za sada nema besplatnoj resenja kad se ubije gsm i imei broj u softveru tacnije u qtek9600 i kad kod krenete da flesujete qtek9600 kad mu je ubijen gsm pucace na 10-12%......Za ostale modele i moze da se resi kod qtek 9600 jedino zamenom cele ploce ili flash cipa.
Cekaj, pa TYTN je quad-band tako da nije problem sa frekvencijama. Jedina razlika kod WW i US modela je to sto za 3G koristi druge frekvencije, a to nije neki veliki bad.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.