Nokia N73
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
shmency, ja sam mislio da si ti mislila na kvalitet ugradjenog sociva kamere i kvalitet fotografija koje pravi.A za to nisam cuo nista slicno,mada nesto ne verujem u to.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Mozda sam ja malo oslepeo otkad sam usao u dvadesete ali ja ovde ne vidim da se pominje bluetooth stereo,cak ni bluetooth ne pominje nego wireless ali tu vec mozemo da pretpostavimo da misli na BT,a pretpostaviti da pod tim sad jos misli i na AD2P je malo mnogo pretpostavljanja za moj ukus!?shmency napisao:Da li sa N73 mogu da koristim wireless slushke?
Sem ako telefon nije kupljen proslog leta ili jos ranije pa da ima neku bas stariju verziju softvera onda nema cega da se plasi,i ako je mislila na stereo BT slusalicu/e one ce normalno raditi,a tek ako je mislila na obicnu BT slusalicu ona ce apsolutno sigurno raditi bez obzira na verziju softa!
Shmency,ne postoje dobri i losi telefoni koje eto mozes po boji maske da prepoznas,svi su oni originali jedino sto je eto neko ispustio telefon ili tako nesto pa mu je otpala zastita sociva i odmah je krenula prica kako su to fals telefoni,a istina je da su sve N73 malo krckave,krte i nezne,zavisi kako je pazis,eto recimo velikom broju ljudi na 6630 otpadne guma sa kamere posle nekoliko meseci a mojoj gospodji vec skoro 2 godine stoji kako treba!
Pozdrav

- Slobodan_NS
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 07. Okt 2007. 20:48
Ja sam uzeo telefon i imam veliki problem! Naime, nakon oko nedelju dana koriscenja telefona (ME) ekran se dosta ogrebao, dakle ima 5 crta na ekranu koje se vide i kada je ekran osvetljen (to mi je veliki problem, jer ga planiram jos dugo koristiti). E sad, ja sam isao u prodavnicu gde sam kupio telefon, gde su mi "objasnili" da je to jer ga nisam zastitio i da sam ga trebao nositi u futrolici (koju btw mogu uzeti kod njih) sve vreme! Takodje su mi rekli da se to moze popraviti tako sto se moze kupiti maska (ne znaju gde,ne mogu oni naruciti). Posto zivim u Vranju, pomagajte! Voljan sam platiti koliko treba... Da li neko zna gde se mogu uzeti maske u Srbiji? Da li postoji ovlasceni Nokia servis u Srbiji gde mi ga mogu popraviti?
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- Lomnica_city
- Expert
Jesi ti siguran da ti se nije samo folija izgrebala,ona ima maltene nevidljivu foliju,koja se neverovatno lako grebe,ja sam moju svu izgrebao za 3 nedelje,ali necu da je skidam dok se ne oljusti sama!?U AlphaCopy u BG-u mozes naruciti masku za svoj telefon,mislim da jos uvek dozvoljavaju narucivanje samo delova maske (cela maska je ipak skupa,oko 40-ak eura obicno) pa naruci samo prednji deo!
Pozdrav
Pozdrav

e ovako
,
imam nokiju n73 ME i skinuo sam sa interneta program nokia maps i instalirao ga na fonu
(nemam GPS modul). e onda sam skinuo program za skidanje i prebacivanje mapa nokia map loader i downloadovo sam mapu srbije(dok sam skidao pisalo je downloading, a posle valjda saving). i sad otvorim nokia maps na telefonu i nigde ne mogu da nadjem mapu
.
moze le neko da mi kaze gde da nadjem mapu? da li je potrebno neko dodatno instaliranje?
kako da instaliram da bi se pojavilo u nokia maps?
P.S mapa je sigurno negde na fonu, jer kad stavim vrsta konekcije memorijski uredjaj uvek mi je ocita.
hvala unapred.
Edit:
e, a sad nece da mi otvori Nokia maps loader. prvo mi je rekao da kao nisu mape za moj telefon, u drugom pokusaju kad sam fon oped konektovao prikazivao kako memorijsku nije bezbedno vaditi...

imam nokiju n73 ME i skinuo sam sa interneta program nokia maps i instalirao ga na fonu

moze le neko da mi kaze gde da nadjem mapu? da li je potrebno neko dodatno instaliranje?
kako da instaliram da bi se pojavilo u nokia maps?
P.S mapa je sigurno negde na fonu, jer kad stavim vrsta konekcije memorijski uredjaj uvek mi je ocita.
hvala unapred.
Edit:
e, a sad nece da mi otvori Nokia maps loader. prvo mi je rekao da kao nisu mape za moj telefon, u drugom pokusaju kad sam fon oped konektovao prikazivao kako memorijsku nije bezbedno vaditi...

Nokia N73 ME
-
Jednostavno je prebacivanje mapa.Otvoris program Map Loader i povezes se vrstom konekcije memorijski uredjaj i samo odaberes zemlju i kliknes transfer ili sta vec pise i on je smesta direktno u fon.Nakon toga ugasi program i diskonektuj kabl,pokreni na fonu nokia maps i to je to.
-
Mislis na bluetooth gps reciever.Ne znam tacno ko ga ima ali neki dobar sa sirf star III chipsetom u kombinaciji sa garminovom mapom je odlicna kombinacija provereno i isplati se 

- Lomnica_city
- Expert
Ja sam dobio u zamenu za 6680 nesto kesa i nov MSI F200,sasvim dobar uredjaj,lepo hvata i drzi signal,prosecne preciznosti (5-10 metara po lepom vremenu i cistom vidiku,nesto losije kad je lose vreme ili iz nekog drugog razloga moze da hvata samo 3 satelita),baterija je od Nokie pa moze da se zameni,ova traje 7-8 sati u realnom radu,USB kabal istovremeno i puni bateriju kad je prikljucen na komp... nije los a u Pakomu recimo nov kosta svega 70-ak eura!
Pozdrav
Pozdrav

-
Ljudi ko od vas sa music verzijom ima najnoviji softver?Ja sam izgleda instalirao neku test verziju koju je nokia povukla iz upotrebe.Meni je verzija 4.0705.31.2.1 a na nokijinom sajtu stoji kao najnovija v 4.0736.3.2.1 Ova sto ja imam je pomalo bagovita,pa ne preporucujem update.
-
Greka moja,verzija softvera mi je 4.0750.31.2.1 tako da je veca od ove zvanicne,pa sam zbog toga napisao da ne updateuju.
-
Mozes da koristis bluetooth slusalice,obzirom na podrsku za A2DP profil tj.bluetooth stereo.Ako si iz Bg-a mozes ih naci u bolje snabdevenim tehnoshopovima.