6260
6260
jedna drug mi je preporuci da uzmem ovaj telefon, trenutno imam k700i tako dali mislite da treba da promenim ili ne, svejedno u buducnosti planiram da kupim p910i samo pitam za sada
Have no fere, KosuTa is here
Ma daj, fon je sasvim OK, a ekran je dobro pozicioniran(radilo se samo o prvoj seriji, a to i nije neka mana). Ono što stvarno smeta je veličina tastera i razmak između gornje i donje polovine tastature, telefon je jednostavno OGROMAN. Bolje je uzeti 6630 ili 7610, koji su za samo santimetar viši, a mnogo bolji od 6260, pogotovo 6630. 

U susret novim izazovima...
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59
Telefon je OK to je ispravljeno, iako ja i nisam naletio na takav model, mislim na loše pozicioniran ekran.
Realno, za gotovo iste pare možeš uzeti 7610 ili 6670, pa čak i 6630 ako je sa TIM mreže a svi su bolji od preklopnika koji je po meni suviše glomazan. Nije problem u telefonu kada je sklopljen, iako je i tada "debeo", veći je problem kad ga otvoriš, bukvalno privlači pažnju ljudi
, ko za samoodbranu je...e 
Realno, za gotovo iste pare možeš uzeti 7610 ili 6670, pa čak i 6630 ako je sa TIM mreže a svi su bolji od preklopnika koji je po meni suviše glomazan. Nije problem u telefonu kada je sklopljen, iako je i tada "debeo", veći je problem kad ga otvoriš, bukvalno privlači pažnju ljudi

Ljudi skapirajte da su samo prve serije telefona prolazile sa takvim manama... isto je i sa softverom odmah su izlazile zakrpe pa cak je i siemens kome to bas nije praxa izbacivao zakrpe...
A tel je ok... mada ne znam meni je isto suvise glomazan... miljex je dobro preporucio

A tel je ok... mada ne znam meni je isto suvise glomazan... miljex je dobro preporucio

Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
Ja nekako mislim poshto chovek hoce posle izvesnog vremena da qpi P910i, da je kao predhodnik za uvezbavanje (:mrgreen:) bolji 6260 nego 7610, mada mu se svodi na isto kad ga vec menja...
Tajni izvori...
I ukoliko se ne varam (a poprilichno sam siguran da se ne varam) danas mu je prvi dan 21. godine zivota...
Da, i ja se pitam zashto u poslednje vreme nema Miskonia, Srbina i Borisa u krajnju ruku... valjda mu se dosada zavrshio taj vojni rok...
Tajni izvori...

Da, i ja se pitam zashto u poslednje vreme nema Miskonia, Srbina i Borisa u krajnju ruku... valjda mu se dosada zavrshio taj vojni rok...

¨°o.O Nokia N70! O.o°¨
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Da slazem se sa tobom...koliko god ti imao para bolje je uzeti neku s60 pa onda P910i ili tako neshto....
Ti bi odmah sa tricikla u ferari...eeee...morash da nauchish da vozish...i zato se uzimaju neka kola da nauchish da vozish a tek posle ferari....e pa tako i ti...uzmi neki s60 da malo nauchish pa posle uzimaj p910i.....
Ti bi odmah sa tricikla u ferari...eeee...morash da nauchish da vozish...i zato se uzimaju neka kola da nauchish da vozish a tek posle ferari....e pa tako i ti...uzmi neki s60 da malo nauchish pa posle uzimaj p910i.....

- gajic_ivan
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
- :: iPhone 7 Plus
- Kontakt:
6630: cena
Cena n6630 je bila i 380 ili 390 eura, nisam siguran... Ali otkako se vrti reklama na TV-u cena je skocila > verovatno je i potraznja skocila, a niko je nema na lageru u velikim kolicinama... Al' sam nastrebao ekonomiju 
Nokia ce 1. marta na svom web sajtu predstaviti nove modele telefona koji ce se pojaviti i na ovogodisnjem CeBIT-u, a evo i linka:
www.nokia.com/march2005/announcement

Nokia ce 1. marta na svom web sajtu predstaviti nove modele telefona koji ce se pojaviti i na ovogodisnjem CeBIT-u, a evo i linka:
www.nokia.com/march2005/announcement