E sad sam se razocarao sto se tice videa, nego ostaje mi da kupim kameru pa da snimam.
Ali ja i dalje imam problema sa zvukom u slusalici, nekako mi odzvanja kao iz bureta.Ubacio sam onaj preradjeni drajver iz W880, zvuk jeste jaci i u slusalici i na spikerfonu a pogotovo kad zvoni.Nikad do sada nisam koristio sony ericsson, pa me zanima da li je kod vas takav zvuk ili se ja samo tripujem?
Trojanac, sto da ne Nisam od onih sto kriju i sad treba da moj telefon bude bolji i lepsi od vasih... Uvek volim da podelim sa ostalima i da svi budu zadovoljni svojim telefonom igorrabrovac, ili neku nokiju...
Hoce sa tim w880i drajverima da bude kao iz bureta, probaj neke druge, evo ove koje ja koristim:
Moze, nadji patch koji premesta ifs/settings/acoustic u othere/se/acoustic(obicno je u paketu sa ifs/settings/camera u other/se/camera) Kad ubacis patch, onda stavis u other 2 folder sa acoustic, i menjas
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Ne mogu da skidam...
Zavisi kako, neko napravi patch, a uglavnom sad niko ne pravi patch... Ako pitas zasto, ne mogu da ti objasnim, jer sam pre neku stranicu to objasnjavao, a da se ponavljam po 100 puta...
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
imam problem tokom instalacije flash dajvera.
Kada prvi put ukjlucim mob na komp i kada windows prijavljuje found nev hardware umesto da trazi da mu dam lokaciju drajvera on sam pokusava da ih instalira i prijavljuje poruku - cannot install driver. i u device manageru je ova situacija na slici. http://img166.imageshack.us/my.php?imag ... 195ao8.jpg
Milanche ova tema je strava.Ako neko moze da mi da link za temu za koju misli da je njemu najbolja. I ako mozete da mi preporucite neki dobar acoustic driver.
SE K800i,2 gb sony micro m2,hpm-70
Ko hoce da igra kanter 1.6 bek mi se javo na hotmail koji sam ostavio u profilu:D
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.