Post do petka najkasnije idem po mobilni,zanima me vase misljenje...
Posto cu dobiti neke pogodnosti( ) zanima me vase misljenje... N95 necu ni da gledam,ako mogu vec,uzecu N95 8gb..
Znaci N82 ili N95 8gb?
Ja bih uzeo definitivno N95-8GB.... Jer po meni je bolji nego N82....Medjutim ako ti je kamera(izgled slike, koji je mozda poboljsan sa V15 softverom na N95-8GB) bitan, kao i ksenon, onda N82...Al moj predlog za N95-8gb...
Ja takodje glasam za n95 8gb, prvenstveno zbog ogromnog ekrana koji je dusu dao za krstarenje internetom. Ipak, ja bi radije uzeo n82 zbog super kamere...
N82 black, v31 sw, hakovan i 4gb kartica u njemu =)
Pa znam za temu,al se u trenutku(citaj: polu snu) nisam setio... a mrzelo me da trazim...
Anyway,fon mi stize sutra... bio sam do radnje narucio,pogledao i N95 8gb,al ipak sam se odlucio za N82... Hvala svima... Moze lock pa brisssss :D:D
Kako vama uspeva da ove i slicne teme nadjete i izvadite iz naftalina?! Kliko stranica se mora prevrteti da bi se nasla ova tema i onda postovati nesto sto je ocigledno i diskutabilno...
I po meni je N82 odlicna kupovina,al sad malo otisle cene u vis,ali ce se vrate pa ti je najbolje da malo sacekas,jeftinije ces proci...
P.S.Izbrisao si ono (YES...) iz potpisa .
P.P.S.Vellliki OFF.Sta mislite o sledecem uredjaju:ASUS M530w http://www.gsmarena.com/asus_m530w-2096.php.Napolju nije skuplji od 350e,ali ga kod nas naravno nema.
Sto se tice tog asusa, nije lose ali za te pare mozes naci bolji aparat u smislu da je kompletniji i kompaktniji. Jedina dobra stvar je qwerty i taj displej koji je mogao biti jos malo veci na ne onako debela praznina ozmedju njega i navi tastera, fali mi u gps koji je postao "standard" za telefone te klase tako da...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.