Ubacivanje acoustic drajvera i ikona
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- Slobodan_NS
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 07. Okt 2007. 20:48
Hvala puno nasao sam i sve radi super.Da li na istom sajtu mogu da skinem i ostale drivere ,podesavanja za w810 ja ubacio driver za displej i sad mi je samo belo i nista vise ne moze da se uradi. odakle da skinem drvere za displej ,ovo sto sam skinuo ,skinuo sam sa ovog ruskog sajta.da li postioji jos negde gde mogu da pogledam.hvala puno.
- Slobodan_NS
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 07. Okt 2007. 20:48
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 24. Feb 2008. 00:20
- Resničanin
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 02. Mar 2007. 23:05
- :: Lumia 520
e ljudi jel mogu ja nekako da promenim onaj zvuk na k550???????? onaj kada kao daje izvestaj o dostavljenoj poruci, stize ti nesto preko blututa, infrareda, ........ mene taj zvuk nervira!!!!
Znaci nervira me taj zvuk ti-tu!!!! bolji mi je onaj kod k750 kao ta-ran-tan............ i tako dalje
P.S. Ako se drugacije obelezavaju ovi zvukovi izvinite ali ja tako obelezavam

P.S. Ako se drugacije obelezavaju ovi zvukovi izvinite ali ja tako obelezavam

KISS ME I AM 93
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
steffa54, da procitas prvu stranu??
Coa 12, mozes da ga promenis tako sto ces preko xs++ naci taj zvuk i promeniti ga...
206, evo uploadovao sam ti:
http://www.4shared.com/file/39378979/82 ... 0.html?s=1

Coa 12, mozes da ga promenis tako sto ces preko xs++ naci taj zvuk i promeniti ga...
206, evo uploadovao sam ti:
http://www.4shared.com/file/39378979/82 ... 0.html?s=1
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Hvala Dansci sad sam ga posetio bas ima dobrih stvarcica...Ako neko za neki driver misli da je dobar neka mi postavi link. 
I da pitam to u vezi ikonica da li moze da se ikonice u meniju menjaju preko telefona ili moraju na onaj tezi nacin, preko kompa.I da li neko zna gde imaju da se kupe original maske za k800i ali u npr.braon ili sivo beloj boji i koliko kostaju???

I da pitam to u vezi ikonica da li moze da se ikonice u meniju menjaju preko telefona ili moraju na onaj tezi nacin, preko kompa.I da li neko zna gde imaju da se kupe original maske za k800i ali u npr.braon ili sivo beloj boji i koliko kostaju???
SE K800i,2 gb sony micro m2,hpm-70
Ko hoce da igra kanter 1.6 bek mi se javo na hotmail koji sam ostavio u profilu:D
Ko hoce da igra kanter 1.6 bek mi se javo na hotmail koji sam ostavio u profilu:D
Sta znaci ovo on the go????Dancsi napisao:steffa54, ikoice mozes da menjas "on the go" pomocu nekog patcha ...
Poslednja izmena od steffa54 u Ned, 16. Mar 2008. 01:50, izmenjeno 1 put ukupno.
SE K800i,2 gb sony micro m2,hpm-70
- MilančeBGD
- Expert
- MilančeBGD
- Expert
-
- Povremeni posetilac