da li si u priči ?

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Azimuth napisao:A sa druge strane je glupo da se neko odrekne tolikog bonus kredita zarad mesec dana ove promocije.......
Slazem se . Zbog malo vishe od mesec dana , treba da se odreknem bonusa koji traje do 31.juna . Bez veze . Ne svidja mi se ovo i necu koristiti . 8)

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Daddy Yankee, da mi je znati gde si ti video pljuvanje ove akcije, samo sam doslovce preneo zvezdicu sa njihovog sajta... Stvarno mi nisi jasan :uhuh:
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

Izvinjavam se ako sam pogršno protumačio :roll:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Dobra akcija za sve kojima je prosecna duzina razgovora >3min jer se tek tada isplati. Meni se konkretno ne isplati tako da cu i ovo lepo da izignorishem.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

Da, glupo je sto je prvi minut 4,9... jos je i fiksna nadoknada povecana (mislim da je bila manja, ispravite me ako gresim), bolje da su stavili da je 2din/min ali da i prvi minut bude toliko!

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

Ja mislim da bi Vip imao najbolju tarifu kada bi uspostava poziva bila 1 din, 1 minut razgovara bio 1 dinar, i 1 sms bio 1 dinar. Neka zaokruzivanje bude na minut (svaki). Znam da ovo zvuci kao ocajnicki potez, ali sa ovakvom ponudom i velikom reklamnom kampanjom, VIP ne bi omasio, i konacno bi zaziveo kao operater....
Verujem da ce za nekoliko meseci uvesti i neku ovakvu pri-pejd tarifu, kada shvati da "jeftini trikovi" ne pomazu. :)
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

vuchko987, vuchko987, a jesu te cene sa ili bez pdv-a? :lol: Ma nema sanse da ce tako nesto uraditi, nisu ni oni blesavi. To je jednostavno igra, a jedino pravilo je da treba biti samo za nijansu povoljniji od konkurencije kako bi dobio vise korisnika i imao sto vecu zaradu...

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

vuchko987 napisao:Ja mislim da bi Vip imao najbolju tarifu kada bi uspostava poziva bila 1 din, 1 minut razgovara bio 1 dinar, i 1 sms bio 1 dinar. ...
Ne ne još bolja tarifa bi bila uspostava veze 0.5din, minut 0.5din i sms 0.5 din naravno PDV uračunat ;) ;)

Ma VIP mi je sve manje jasan, da li oni hoće da imaju više ili manje korisnika :? :?

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Azimuth napisao:vuchko987, a jedino pravilo je da treba biti samo za nijansu povoljniji od konkurencije kako bi dobio vise korisnika i imao sto vecu zaradu...

EEEEEEEKKKKK..... POGRESNO!!! Ne treba biti povoljniji ni od koga, samo treba sirokim narodnim masama predstaviti da to izgleda kao povoljnije. Mislim da ova Vuchkova ideja ne pije vodu zato sto bi ljudi onda zaista poceli da zloupotrebljavaju mobilne telefone, extremno bi porastao protok, a operateri ne bi imali zarade, a onda ne bi mogli da prosire svoje kapacitete. I onda bi bilo ono sto smo vec iskusili, putovanje SMS-a od 20 sati (mada tesko kad je tu mogucnost razgovora), ali bi se cekalo na uspostavu veze i sl. Sve je to jako lepo, i za nas korisnike izuzetno primamljivo, ali pogledajmo i drugu stranu medalje i sta operater placa, dobija...
Licno verujem da ce cene ici jos malo dole, ali ne mnogo, a da ce ostale povoljnosti da se reshavaju raznim paketima i sl.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Mislim da nije toliko bitno kolike su cene vec kakav je odnos cena. Npr. ja puno pricam ali skoro nikada ne saljem poruke, pa bi meni odgovarao paket u kome je 1 din/min a sms moze da bude i 100 din. Nekom drugom ce vise odgovarati obratno itd. Rezime, neka nama operateri ponude veliki broj raznovrsnih paketa kako bi svako mogao sebe da nadje. Na taj nacin cene ne bi morale da se spustaju (operater srecan) a mi bismo ustedeli (i mi srecni).

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

ma ova promocija je odlična, evo ja ću dopuniti oko 500din ( i dobiti 750) i onda preći na ovu promociju! 8)

Odgovori