Dakle, pazario sam ovaj fon (polovan) inace uvezen iz Austrije...dobro to manje vise nije ni bitno al eto, za uvod neki neka bude
I uglavnom da predjem na stvar.
Imam dva velika problema.
Prvi je imenik. Logicno kada odem u imenik otvorimi ga i sve lepo cist je nema ni jednog kontakta sto je i logicno jer je taj lik verovatno obrisao sve.
I uzmem ja i unesem jedan broj tj. napravim kontakt i sve lepo odradim i odem na OK ono kao da ga zapamti i on kao zapamti. Posle toga odem ja u imenik da vidim kako izgleda, kad ono nema nista u imeniku ponovo prazan

Aj reko mozda sam ja nesto zeznuo i opet napravim kontakt i opet ga nema, probam ponovo, opet isto APSOLUTNO prazan!
Gledao sam u podesavanjima sve je ok, da prikazuje sve je otkaceno sto treba, al opet nikoga nema u imeniku.
Sta moze biti problem?
Drugi problem mi je baterija.
Telefon bio ili ne bio na punjacu na telefonu stoji ikonica baterije s onim kao kablom i tim utikacem, kao da se puni a ne puni se.
Pogledam kao info o bateriji tamo gde ispisuje % koliko jos imam baterije sve je prazno i nista ne pise ni 0% ni nista, a za kao model baterije pise Unknow.
Instalirao sam i onaj program battery baner ili kako se vec zove sto ima pola ljudi s xda-developers.com , ali opet i on pokazuje kao da se puni a u onom malom pravouganiku nema nikakvog grafika i pored pise -1% :S
Gasio-palio sam telefon 100 puta stavljao ga na punjac-skidao s punjaca ali stalno stoji kao da se puni.
I ja sada ne mogu ni da vidim kada je pun ni koliko ce mi jos trajati niti nista.
Znate li sta moze biti problem tj. resenje?
Mislio sam da ga Fleshujem ali stvarno nikada to nisam radio na smart telefonima pa se da budem iskren bojim

.
Iskren da budem ne znam ni koji Win imam na njemu dal je 5 ili 6 ne znam kako se to proverava jedino sto sam skontao jeste da je G4.
Video sam odlicna uputstva na xda-developers.com za fleshovanje ili kako li se to vec zove na ovim telefonima, ali se ne usudjujem da pocinjem da tako nesto radim jer ne znam toliko engleski da bi sve uradio BAS kako je napisano, a jos manje da ako mi zatreba da pitam nekog ne bi znao da napisem i da pitam
Hvala vam unapred.
poz
losmi200