Naravno da znam kad je to moj sat (moram se malo pohvaliti) , Swatch Irony je model a sad ne znam jel ima jos neke posebne oznake.... Mozes pogledati na oficijalnom sajtu Swatch-a, a u medjuvremenu evo da pogledas ispod kako izgleda :
Nema na čemu i hvala na komplimentima za sat. Razmišljao sam i odlučio da je bolje i original Swatch (u ovlaštenoj radnji kupljen) nego neki fake Breitling. Usput još neke slike:
IDzO, cestitam na kupovini,al ce da radi mjuza janka_88, vrlo dobre slike,a i lep sat
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
IDzO napisao:MilančeBGD, Hvala!
23.190 dinara i jos treba da mi stigne u narednih 14 dana iPod Radio Remote !
Meni danas stigao remote sa dockom,postavicu malo kasnije slike.I nisam uspeo da povezem sa TV,IDzo skupo si platio iPod to je skoro 300 eura,da si hteo mogao sam ti ja doneti za 249 iz Slo
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
Ma nema veze, bio sam se juce nameracio da ga uzmem i otisao sam u prodavnicu i zavrsio stvar! Ne volim da se otetzem kada se odlucim za nesto!
Mogao mi je i drugar doneti iz USA (ide da radi preko faxa) ali tek za 5 meseci ali nisam hteo toliko da cekam!
Ajde postavi sliku tog remotea (ako ti nije problem) da vidim kako izgleda "uzivo" i slicicu futrole u kojoj ga nosas!
Ne znam kakvu futrolu da kupim da ga malkice zastitim od zuljanja!
Postavicu ujutru jer sam mrtav umoran.Trenutno ne koristim futrolu al sam narucio Krusell futrolu koznu za nekih 25 eura,ja sam se odlucio veceras da uzmem Nano jer je extra sto onako mali .kapoerista90 zvuk dosta zavisi i od sluski,neverovatno koliko ove moje sluske izvuku zvuk na n82
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
kapoerista90, hvala! Malikice je odlozena kupovina 82-ke jer sam kesirao iPod a mozda za nekih mesec-dva dana padne i N82! Videcemo kako finansije budu stojale!
Ma zvuk je extra-cist je nema sumova samo malkice sluske probijaju (kad je skoro do daske) kad je neki reprski bas ali sa nekim kvalitetnijim sluskama mozda to i nestane, ali nisam se nesto zaludeo da sad kupujem neke bolje sluske! Posluzice ove i vise nego dovoljno jer svakako ne pilam vol do max jer odose usi!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.