Slike sa mobilnih telefona
IDzO, i na mom iphonu su probijale i posle dve nedelje su otisle,koristio sam walkmanove i super se cuju,ali je kratak kabal,pa je nezgodno za koristiti.juce sam uzeo neke ms marku i ludilo se dobro cuju,ali mislim da ce i one zavrsiti,kao iphonove orginal
note n7100 note 9005 honor 8x asus zx551ml zoom honor 8x note9 nikond7200
https://www.flickr.com/photos/30207060@ ... nelayout=1
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
Mislim da je vreme da napravimo temu sa najboljim radovima i glasanjem.
Da bi sve bilo regularno napravićemo par pravila.
TAKMIČENJE JE NA DOBROVOLJNOJ I AMATERSKOJ OSNOVI!
1) Svako treba da postavi svoju sliku u originalnom formatu i originalnim dimenzijama isključivo na www.imagebam.com
(ImageBam dozvoljava upload slika do 3Mb)
Na ImageBam dobijen BB-Code posaljete na takmicenje@yahoo.com
2) Svaka fotografija doradjivana u bilo kom programu ili bez EXIF-a NEĆE biti u takmičenju.
3) Prijave za takmičenje će se primati DO 30.03.2008.
4) Svi radovi pristigli bez BBC, posle ovog datuma ili na neki drugi način sem navedenog NEĆE biti u konkurenciji.
5) Slanjem BBC na ovu adresu mobilnisvet.com dobija ekskluzivno pravo za objavljivanje istih bez nadoknade.
6) Nagradni fond je 0 (nula) din.
Jedina nagrada je satisfakcija da ste Vi sa Vašim mobilnim napravili najbolju sliku.
(Ukoliko se bude prijavio neko od sponzora to će biti naknadno objavljeno u ovom tekstu kao ispravka)
7) Tema za fotografije je slobodna.
(naravno u granicama lepog vaspitanja i pristojnosti)
8 ) Organizator zadržava pravo da ne objavi sve fotografije koje ne budu bile prema ovde objavljenim pravilima.
9) NOVA tema sa prispelim fotografijama će biti otvorena najkasnije 03.04.2008. od strane autora ovog posta.
10) Sve primedbe i predloge u vezi ovog takmicenja slati isključivo na takmicenje@yahoo.com.
Svako razvijanje diskusije u ovoj temi će biti brisano.
Da bi sve bilo regularno napravićemo par pravila.
TAKMIČENJE JE NA DOBROVOLJNOJ I AMATERSKOJ OSNOVI!
1) Svako treba da postavi svoju sliku u originalnom formatu i originalnim dimenzijama isključivo na www.imagebam.com
(ImageBam dozvoljava upload slika do 3Mb)
Na ImageBam dobijen BB-Code posaljete na takmicenje@yahoo.com
2) Svaka fotografija doradjivana u bilo kom programu ili bez EXIF-a NEĆE biti u takmičenju.
3) Prijave za takmičenje će se primati DO 30.03.2008.
4) Svi radovi pristigli bez BBC, posle ovog datuma ili na neki drugi način sem navedenog NEĆE biti u konkurenciji.
5) Slanjem BBC na ovu adresu mobilnisvet.com dobija ekskluzivno pravo za objavljivanje istih bez nadoknade.
6) Nagradni fond je 0 (nula) din.
Jedina nagrada je satisfakcija da ste Vi sa Vašim mobilnim napravili najbolju sliku.
(Ukoliko se bude prijavio neko od sponzora to će biti naknadno objavljeno u ovom tekstu kao ispravka)
7) Tema za fotografije je slobodna.
(naravno u granicama lepog vaspitanja i pristojnosti)
8 ) Organizator zadržava pravo da ne objavi sve fotografije koje ne budu bile prema ovde objavljenim pravilima.
9) NOVA tema sa prispelim fotografijama će biti otvorena najkasnije 03.04.2008. od strane autora ovog posta.
10) Sve primedbe i predloge u vezi ovog takmicenja slati isključivo na takmicenje@yahoo.com.
Svako razvijanje diskusije u ovoj temi će biti brisano.
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
MilančeBGD, hehe kako si pogodio?jeste 2.44 ultimate.etp kako pravi slike po lepom i suncanom danu.gameforce, ja se slazem
- MilančeBGD
- Expert
gameforce, svaka cast na ideji
cekao sam da se ovako nesto dogodi 
Jedno mi nije jasno, da li cemo mi ocenjivati fotografije ili ce biti neka komisija??
I jos nesto, da li je ograniceno to jedna slika po jednom clanu??
I da li slike moraju biti novijeg datuma ili mogu biti neke starije ?
peky@n93, pa znam, slicne slike i ja dobijam pa sam vec navikao na te boje i ceo drajver
n3mke@, koja jos npr. ??

Jedno mi nije jasno, da li cemo mi ocenjivati fotografije ili ce biti neka komisija??

I jos nesto, da li je ograniceno to jedna slika po jednom clanu??
I da li slike moraju biti novijeg datuma ili mogu biti neke starije ?
peky@n93, pa znam, slicne slike i ja dobijam pa sam vec navikao na te boje i ceo drajver

n3mke@, koja jos npr. ??
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
- MilančeBGD
- Expert
peky@n93, slike su ti perfektne, bez ikakve konkurencije..
Sale_M, moram da primetim da su slike sa novim firmware-om zaista bolje. Ova prva je dosta ostra i sa puno detalja. A drugu cu komentarisati kad budes ribu spremio za jelo, ovako mi je gadljiva
Samo, zasto nisi slikao u punoj rezoluciji? Da li si ti tu nesto mutio.. 
Sale_M, moram da primetim da su slike sa novim firmware-om zaista bolje. Ova prva je dosta ostra i sa puno detalja. A drugu cu komentarisati kad budes ribu spremio za jelo, ovako mi je gadljiva

Rekao sam, odlicno uhvacen marko, kvalitet slike neprihvatljiv. Ne znam sta tu ne shvatate, vama je dobro sve sto bljesti.. Prvo kamera mnogo laze, dubinski blur, boje. Jednostavno neprirodna slika, i to se primecuje odmah. Jeste da je kamera na telefonu, ali je moglo i sa tim bolje da ispadne.
5800 XM