Nokia 6500 slide
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 12. Jul 2006. 18:04
- detelinara
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 05. Okt 2007. 06:53
Evo posle visemesecnog koriscenja,mogu da konstatujem da sam prezadovoljan telefonom,i da mi savrseno odgovara,bas je onakav kakvim sam ga zamisljao.Istina je da se tasteri malo zagrebu od slajda,ali meni to licno ne smeta.Jedino sto mi bas mnogo smeta je to sto mi je kvalitet zvuka na snimljenim video klipovima veoma slab (a ne drzim ruku na zvucniku dok snimam),pa me zanima,da li je to kod svih 6500 ili je samo moj fon u pitanju.Inace za sve ostalo samo reci pohvale!!!
A jel'si provalio gde se uopšte nalazi mikrofon, tj."ulaz" zvuka na 6500s, pošto na donjem delu nema nikakvih "otvora"
(sredina tastera "*+" pa ispod)
Edit
Po meni najbolja odradjena strana 6500s je D-pad, neverovatno precizan, ergonomičan, mnoge stvari se mogu odraditi i "na slepo" (kad je fon "u džepu")
Music player - prijateljski savet (važi i za nokia 3sv40) za što bolju (prirodniju) reprodukciju muzike - (naravno, što kvaliteniji rip) - "stereo widening" na OFF, bass i treble na MAX a sa ostalim se igrajte, nema greške
Ovo se odražava i na zvučnik pa napravite poseban profil za zvonce.

Edit
Po meni najbolja odradjena strana 6500s je D-pad, neverovatno precizan, ergonomičan, mnoge stvari se mogu odraditi i "na slepo" (kad je fon "u džepu")

Music player - prijateljski savet (važi i za nokia 3sv40) za što bolju (prirodniju) reprodukciju muzike - (naravno, što kvaliteniji rip) - "stereo widening" na OFF, bass i treble na MAX a sa ostalim se igrajte, nema greške

zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Posle dosta guglanja odlucim se ja za N81 8gb , al me sestra ne poslusa i kupi mi 6500 slide u Australiji i salje mi ga ovamo. Malo ispizdeh ali shvatih da pored Ngage zajebancija i malo gotivnijeg playera nema neke prednosti, osim Symbiana koeg neko voli a neko ne.
E sad, kad mi vec dolazi imam par pitanja :
Oce da koci sa 4GB SanDisk?
Koje su varijante ubacivanja softvera i igara i odakle se to skida? Dajte neki forum ili link.
Pozdrav svima
E sad, kad mi vec dolazi imam par pitanja :
Oce da koci sa 4GB SanDisk?
Koje su varijante ubacivanja softvera i igara i odakle se to skida? Dajte neki forum ili link.
Pozdrav svima

- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
stifa mozda bude malo sporije radio sa 4GB ako je napunis skroz, a sto se tice procesa instalacija java aplikacija, pa to bar nije problem, u telefonu imas ikonicu application ili tome slicno i tu se nalaze sve ubacene aplikacije (igre, programi), a za sajt gde mozes skinuti doticne aplikacije mozes pogledati ovde:
www.mobile9.com
www.zedge.net
...
www.mobile9.com
www.zedge.net
...
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Koristi li ko od vas 3g na 6500s?Trebaju li kakva posebna podesavanja,sem onih sto ih MTS salje?
Ja sam se prijavio,postavio MTS 3G pod podrazumevano,otvori mi na Mondu spisak TV kanala recimo,ali kad hocu da pogledam neki,pozove mi player ali se pojavi poruka da mreza privremeno nije ok. Kako je kod vas!?
Ja sam se prijavio,postavio MTS 3G pod podrazumevano,otvori mi na Mondu spisak TV kanala recimo,ali kad hocu da pogledam neki,pozove mi player ali se pojavi poruka da mreza privremeno nije ok. Kako je kod vas!?
Drugarica mi je odnijela ovaj tel na opravku, nesto joj je bio softver poludio i kada su joj ga vratili opravljenog, kartica na telefonu joj je zakljucana.
Kada hoce da pristupi kartici, trazi joj lozinku. Sta sad?
Kada hoce da pristupi kartici, trazi joj lozinku. Sta sad?
Najbolji odmor na Jahorini
http://www.apartmanimaja.com
http://www.apartmanimaja.com
Treba mi Vasa pomoc...
Kupio sam je juce i to black varijantu. E sad, tastatura je sa arapskim "hijeroglifima" , kao i software koji je APAC... Ono sto mene zanima, da li mi neko moze odgovoriti... Kad se skine metalni poklopac, ispod baterije pise "Made in Hungary" !!! Mene zanima, kako to da se telefon za arapsko trziste (iz Dubaiia je, naravno) sklepa u Madjarskoj, a ne negde na Bliskom (ili "Daljem") Istoku... Da li je kod mene u pitanju neka zesca podvala???
Kupio sam je juce i to black varijantu. E sad, tastatura je sa arapskim "hijeroglifima" , kao i software koji je APAC... Ono sto mene zanima, da li mi neko moze odgovoriti... Kad se skine metalni poklopac, ispod baterije pise "Made in Hungary" !!! Mene zanima, kako to da se telefon za arapsko trziste (iz Dubaiia je, naravno) sklepa u Madjarskoj, a ne negde na Bliskom (ili "Daljem") Istoku... Da li je kod mene u pitanju neka zesca podvala???

HTC Desire + MIUI 0.11.12