Jel se samo meni cini ili su nekako izlomljene slike?! Svaki visak,svaku suvisnu crtu vidim... ko da je neka losa igrica sa pikselom velicine sarme... One povece
Ajd sto se tice onog Golfa iz prethodnih postova pa i jeste lose ispala slika (auto je naravno za desetku sto se mene tice), a ja na ove zadnje slike stvarno nemam primjedbe, cak sam i zadovoljan osim sto se primjeti malo zamagljene na ivicama ali je to po meni nesto nebitno i ne pridajem neku paznju tome
Možda bi trebalo produžiti ovaj rok za "takmičenje", previše je oblačno ovih dana = sasa-SE će nas pojesti za doručak , šalim se, nije bitno
Još 1 indoor makro i kraj, jedva čekam prolećne dane i lepše fotke
Meni jesu lose... Uopste ne vidim neku razliku izmedju slika sa k800i i sa k850i(osime rezolucije) cak su mi slike sa k800i nekad i bolje
Ne pricam ovo zato sto imam k800i, k850i je daleko bolji telefon od k800i ali kamera me je razocarala...
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Ja sam siguran da k850 moze i bolje, treba se malo poigrati sa podesavanjima; a i ove slike su ti u rezoluciji 800x600 pa se verovatno malo izgubilo na kvalitetu.
kapoerista90, slazem se sa tobom, uzasno los kvalitet!!! Ne znam sta ostalima nije jasno, macroi su dobro uhvaceni ali kvalitet ocajan, cak i za mobilni tel.
Nije fazon sada za svaku sliku traziti odgovarajuca podesavanja, nekada jednostavno nema vremena za takve stvari. Po meni je kamera solidna ako ona radi dobre fotke pri automatskom modu, na kojima N73 po meni nema mane, tj. u 99% slucajeva odlicno odreaguje na neku situaciju. Mozda je bolja slika sa nekim drugim fonom ako se cackaju podesavanja, ali nije to to po meni....
milann, pa u odnosu na slike koje je okacio gaja, moze sasa-SE, slike se salju na mail, mislim da je mail takmicenje@yahoo.com, ali nemoj me drzati za rec...
Sve o tome pise na ovom topicu, nekoliko strana unazad
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.